-Vloertegels-

Met vloertegels leg je de basis

De vloeren in de woning vormen de basis voor je inrichting en zijn bepalend voor de sfeer. Met keramische vloertegels geef je de ruimte de sfeer die past bij jouw woonstijl.  Kies voor duurzaamheid, conform en gemak.

Houten vloer voor je woonkamer

Ben je een liefhebber van een houten vloer, maar zit niet te wachten op het onderhoud dat dit type vloer met zich meebrengt? Kies dan voor keramische houtlook vloertegels die gemakkelijk schoon te houden zijn en die geen onderhoud vergen. Een échte houten vloer moet u om de vier jaar schuren en lakken. Een houtlook keramische vloer gaat wel 50 jaar mee zonder enig onderhoud. Reken maar uit wat de besparing in tijd en geld is. En de keramische houtlook tegel is niet van echt te onderscheiden. En heel duurzaam, er hoeven immers geen bossen gekapt te worden voor een houtlook vloer.

Douchen op keramische houten planken

Een houten vloer in de douche? Geen goed idee toch? Wel met keramische houtlook tegels die verkrijgbaar zijn in dezelfde afmetingen als houten planken. De tegels geven dezelfde warmte en sfeer als hout, maar bieden de voordelen van keramiek: waterafstotend, gemakkelijk schoon te houden, slijt- en kleurvast en duurzaam in gebruik. Wij hebben een ruime collectie tegels met houtmotief die je niet van écht kunt onderscheiden. Je kunt zelfs de houtnerf en knoesten in de toplaag van de vloertegel voelen.

De juiste sfeer in je keuken

De keuken is een belangrijke ruimte in je huis. Het is de plek om te koken, maar ook vaak om samen te eten. Zowel ’s ochtends als ’s avonds vormt de keuken het hart van je woning en dat wil je ongetwijfeld in jouw stijl doen. Met onze uitgebreide collectie vloertegels creëer je de juiste sfeer voor uw keuken. Ga voor oudhollands met een fraai mozaïek of creëer een ruimtelijk effect met een grote betonlook tegel. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die wij bieden met onze ruime collectie vloertegels. Ook hier weer niet onbelangrijk: vloertegels in de keuken zijn eenvoudige schoon te maken. Vet en vlekken zijn weg in een handomdraai.

Bekijk onze inspiratie pagina”s met verschillende tegel looks:

houtlook>
betonlook>
natuursteenlook>

 

 

Uniek in de regio!

Bekijk onze collectie tegels in uw eigen woning

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur