-Tegelwerk-

Ervaren tegelzetters maken het verschil

Wanneer je bij ons een keuze heeft gemaakt voor de juiste tegels, dan komt de volgende stap in het proces naar een nieuwe vloer of wand: het verwerken van de tegels. Onze ervaren tegelzetters maken het verschil. Echte vakspecialisten maken het snel en vakkundig.

Tegelzetters inschakelen en of zelf doen?

Je bent uiteraard vrij om zelf iemand te regelen om de uitgekozen tegels te laten plaatsen, maar je kunt ook gebruik maken van onze tegelwerk service. Van Wezel Tegelwerken beschikt over een vast team van tegelzetters die moeiteloos iedere ruimte in de woning betegelen. Door jarenlange ervaring maken wij uitstekend in te spelen op je wensen. Onze tegelzetters werken met de nieuwste materialen en volgens de laatste technieken, maar ambacht blijft bij ons altijd hoog in het vaandel staan, daar kun je van op aan.

Meten is weten

De ervaring van onze tegelzetters komt niet alleen van na pas aankoop van tegels. Ook vooraf kan onze service goed van pas komen. De oppervlakte en de aard van de bouw zijn bepalend voor de hoeveelheid tegels die je moet aanschaffen. Onze tegelzetters kunnen de ruimte voor je inmeten en kijken waar de moeilijkheden zitten. Is de ruimte recht en egaal of zijn er juist veel hoeken en uitsparingen? Laat de ruimte opmeten door onze ervaren tegelzetters en je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Ook adviseren wij over hoe het beste resultaat te verkrijgen en welke voorbereidende werkzaamheden er nodig zijn of wellicht zelf kunt doen. 

Voor particulier, bedrijf en bouwer

Onze vakmensen werken voor particuliere opdrachtgevers in de bestaande bouw en nieuwbouw. Beide type woningen behoeven een andere aanpak, en daar weten wij na 40 jaar alles van. Advies, levering en verwerking van uw tegels met maar één doel: een mooi en duurzaam eindresultaat en een tevreden klant (lees hier reviews). En daar doen wij alles voor!

Ook voor bedrijven verzorgen wij het complete tegelwerk en bieden een ruim en moderne collectie tegels voor bedrijven. Tegels die voldooen aan de hoogste eiden als het gaat om sluitvastheid, kleur en krasvastheid en duurzaam gebruik. Bedrijfskantine, showroom of toiletgroepen, we maken het snel en vakkundig.

Al vele jaren werken wij voor woningbouwverenigingen, aannemers en professionele bouwers. Wil je een project starten of een gebouw renoveren? Neem dan contact met ons op.

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur