Serenissima Le Plance

Serenissima Le Plance is een houtlook tegelserie met 6 natuurlijke houtkleuren. De fraaie tegels zorgen voor een natuurlijke en warme uitstraling van de ruimte.  De tegel is een perfect nagebootst met de karakteristieke en golvende nerf van het hout. Iedere tegels heeft zijn  eigen unieke texturen . Keramisch hout brengt sfeer, oogt verfijnd en is duurzaam in gebruik, zonder houtkap. En u profiteert van de eigenschappen van keramiek, eenvoudig te reinigen en onderhoudsvrij.

Le Plance

6 kleuren

1  plankformaat

KLEUREN

 

Bianco

Natural Feeling

Miele

Beautiful Shade

Grigio

Nordic Land

 

FORMATEN

De serie bestaat uit 1 plankformaat: 26,5×180

DIKTE

8,5 mm

VORMEN

Rechthoek

Kom naar de showroom voor de prachtige serie Serenissima Le Plance

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak de keramische design tegels uit de serie Le Plance bekijken. We hebben naast deze fraaie collectie nog veel meer prachtige keramische tegels klaar staan in onze vernieuwde showroom. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen voor een snelle en professionele verwerking van tegels in iedere ruimte van de woning. Je kunt hier de brochure bekijken van deze serie.

6 kleuren in plankformaat 26,5×180 cm

Serenissima Le Plance

Bianco

Serenissima Le Plance

Natural Feeling

Serenissima Le Plance

Grafite

Serenissima Le Plance

Beautiful Shade

Serenissima Le Plance

Nordic Land

Serenissima Le Plance

Grigio

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur