Underground

Underground is een prachtige betonlook serie met de stoere  uitstraling van beton. De keramische tegels met ieder zijn eigen unieke patroon geven de vloer of wand een robuuste uitstraling. De genuanceerde kleurschakeringen zorgen voor een gevarieerd geheel. Elegant en praktisch tegelijk, want keramische tegels zijn eenvoudig in onderhoud. De serie omvat 4 neutrale kleuren in 3 grote formaten. Meer tegel en minder voeg zorgt voor een rustige look. Kom langs naar onze showroom om ze te bekijken.

Underground

betonlook

4 kleuren

3 formaten

Kleuren

Snow

Cream

Silver 

Carbon

Zakelijke toepassingen

De tegels zijn geschikt voor zakelijke toepassingen door de hoge slijtweerstand en de esthetische uitstraling van de tegels. De grote tegels van 90×90 cm zijn ideaal voor verwerking op de wand of het bekleden van een meubel.

Kom naar de showroom voor de prachtige serie Underground

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak de fraaie betonlook tegels uit de serie Underground bekijken. We hebben naast deze fraaie serie nog meer betonlook series in huis. Perfecte nabootsingen met een krachtige uitstraling gecombineerd met het gemak van keramiek. Gemaakt met de nieuwste innovaties en dus heel duurzaam in productie en gebruik. Voor het verwerken van de tegels hebben wij eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakspecialisten zorgen voor een snelle en professionele verwerking van de tegels in iedere ruimte van de woning. 

4 rustieke betonlooks in 45x90, 60x60 en 90x90 cm

Snow

Underground

Snow
90×90

Snow
60×60

Snow
45×90

Cream

Underground

Cream
90×90

Underground

Cream
60×60

Cream
45×90

Silver

Underground

Silver
90×90

Underground

Silver
60×60

Underground

Silver
45×90

Carbon

Underground

Carbon
90×90

Carbon
60×60

Underground

Carbon
45×90

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur