Underground

Underground is een prachtige betonlook serie met de stoere  uitstraling van beton. De keramische tegels met ieder zijn eigen unieke patroon geven de vloer of wand een robuuste uitstraling. De genuanceerde kleurschakeringen zorgen voor een gevarieerd geheel. Elegant en praktisch tegelijk, want keramische tegels zijn eenvoudig in onderhoud. De serie omvat 4 neutrale kleuren in 3 grote formaten. Meer tegel en minder voeg zorgt voor een rustige look. Kom langs naar onze showroom om ze te bekijken.

Underground

Betonlook
4 kleuren
3 formaten

Kleuren

Snow
Cream
Silver 
Carbon

Zakelijke toepassingen

De tegels zijn geschikt voor zakelijke toepassingen door de hoge slijtweerstand en de esthetische uitstraling van de tegels. De grote tegels van 90×90 cm zijn ideaal voor verwerking op de wand of het bekleden van een meubel.
 

Kom naar de showroom voor de prachtige serie Underground

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak de fraaie betonlook tegels uit de serie Underground bekijken. We hebben naast deze fraaie serie nog meer betonlook series in huis. Perfecte nabootsingen met een krachtige uitstraling gecombineerd met het gemak van keramiek. Gemaakt met de nieuwste innovaties en dus heel duurzaam in productie en gebruik. Voor het verwerken van de tegels hebben wij eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakspecialisten zorgen voor een snelle en professionele verwerking van de tegels in iedere ruimte van de woning. 

Snow

Snow
90×90

Snow
60×60

Snow
45×90

Cream

Cream
90×90

Cream
60×60

Cream
45×90

Silver

Silver
90×90

Silver
60×60

Silver
45×90

Carbon

Carbon
90×90

Carbon
60×60

Carbon
45×90