Serenissima tegels

Serenissima tegels onderscheiden zich door creativiteit en functionaliteit. De veelzijdige series van het merk hebben ieder een eigen thema die naadloos aansluit bij de hedendaagse trends in woonstijlen. De hoogwaardige porseleinen keramiektegels kunnen worden verwerkt op de wand en vloer. Natuurlijke kleuren en moderne looks zorgen voor de perfect basis in huis. De series omvatten diverse uitvoeringen in vele formaten. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste series klaar staan. Kom ze bekijken en ervaar zelf deze topdesign tegels uit Italië. 

Acanto

Prachtige houtlook serie gemaakt met de nieuwste keramische technologie die het mogelijk maakt om de natuurlijke imperfecties van hout na te bootsen en omgevingen te creëren die perfect aansluiten bij de hedendaagse meubeltrends. 

bekijk de serie >

Construire

Serenissima Costruire is een innovatieve en veelzijdige serie met fraaie rustiek basiskleuren en prachtige metaallooks. De tegels kunnen worden gecombineerd met bijpassende decors, mozaïeken of een leuke brick. Klei en metaal zijn de basisthema’s in deze serie en sluiten aan bij hedendaagse woontrends.

bekijk de serie >

Evoca

Serenissima Evoca is een veelzijdige serie met 5 rustieke kleuren. De serie omvat naast de basistegels ook enkele mozaïeken, 2 verfijnde decors en een gebogen brick mozaïek. Vakmanschap en traditie komen samen in deze geweldige serie.

bekijk de serie >

La Plance

Serenissima Le Plance is een genuanceerde grootformaat houtlook tegelserie in 6 natuurlijke houtkleuren. Elegante tegels die zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling van de ruimte.  De toplaag toont de karakteristieke en golvende nerf van het hout. 

 

Kom naar de showroom voor de prachtige series van Serenissima tegels

In onze showroom in Ammerzoden kun je een mooie selectie van Serenissima tegels bekijken voor toepasingen op de wand en vloer. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in iedere ruimte van de woning.  

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur