Serenissima tegels

Serenissima tegels onderscheiden zich door creativiteit en functionaliteit. De veelzijdige series van het merk hebben ieder een eigen thema die naadloos aansluit bij de hedendaagse trends in woonstijlen. De hoogwaardige porseleinen keramiektegels kunnen worden verwerkt op de wand en vloer. Natuurlijke kleuren en moderne looks zorgen voor de perfect basis in huis. De series omvatten diverse uitvoeringen in vele formaten. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste series klaar staan. Kom ze bekijken en ervaar zelf deze topdesign tegels uit Italië. 

Acanto

Prachtige houtlook serie gemaakt met de nieuwste keramische technologie die het mogelijk maakt om de natuurlijke imperfecties van hout na te bootsen en omgevingen te creëren die perfect aansluiten bij de hedendaagse meubeltrends. 

bekijk de serie >

Construire

Serenissima Costruire is een innovatieve en veelzijdige serie met fraaie rustiek basiskleuren en prachtige metaallooks. De tegels kunnen worden gecombineerd met bijpassende decors, mozaïeken of een leuke brick. Klei en metaal zijn de basisthema’s in deze serie en sluiten aan bij hedendaagse woontrends.

bekijk de serie >

Evoca

Serenissima Evoca is een veelzijdige serie met 5 rustieke kleuren. De serie omvat naast de basistegels ook enkele mozaïeken, 2 verfijnde decors en een gebogen brick mozaïek. Vakmanschap en traditie komen samen in deze geweldige serie.

bekijk de serie >

La Plance

Serenissima Le Plance is een genuanceerde grootformaat houtlook tegelserie in 6 natuurlijke houtkleuren. Elegante tegels die zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling van de ruimte.  De toplaag toont de karakteristieke en golvende nerf van het hout. 

bekijk de serie >

 

Metropolis

Serenissima Metropolis is gebaseerd op de look en feel van beton. Geglazuurde porseleintegels zorgen voor een functionele en esthetisch hoogwaardige tegelvloer die aansluit met de hedendaagse architectuur. De toplaag vertoont een grote verscheidenheid aan fijne texturen. Mede door de grote formaten is Metropolis in feite de perfecte collectie om te gebruiken in alle ruimtes van het huis.

bekijk de serie >

Newport 2.0

Serenissima Newport 2.0 is een prachtige keramische houtlook tegelserie.  De fijnste houtsoorten zijn perfect nagebootst met keramiek. De serie omvat 6 houtsoorten die verkrijgbaar zijn in 3 echte plankformaten. Gecombineerd met de gevarieerde texturen van de tegels zorgt dit ervoor dat de vloer niet van een echt houten vloer te onderscheiden is.

bekijk de serie >

 

Norway

Serenissima Norway combineert de laatste technieken om een perfecte houtlook planktegel te reproduceren. De tegels zijn werkelijk niet van echt hout te onderscheiden. De voordelen van keramiek in productie, verwerking en in onderhoud zijn evident: er hoeven geen bomen meer te worden gekapt en u geniet van een onderhoudsvrije vloer die eenvoudig te reinigen is. 

bekijk de serie >

Promenade

Serenissima Promenade is een mooie serie met voornamelijk grootformaten in 5 moderne basiskleuren. De tegels kunnen perfect gecombineerd worden met de bijpassende mozaïeken of een leuke brick uit deze serie. Voor een bijzonder accent en variatie op de vloer of wand. De buitentegels in 2 grote formaten maken de serie compleet. Op en top Italiaans design voor iedere woonstijl.

bekijk de serie >

 

Studio 50

Serenissima Studio 50 is een toonaangevende tegelcollectie met vele variaties in maten, afwerkingen en decors. Grote formaten staan centraal in de serie die is gebaseerd op metalen. De tegels vormen de basis voor de inrichting van iedere ruimte in de woning. De moderne en rustige kleuren zorgen voor een  klassieke en elegante uitstraling. 

bekijk de serie >

Kom naar de showroom voor de prachtige series van Serenissima tegels

In onze showroom in Ammerzoden kun je een mooie selectie van Serenissima tegels bekijken voor toepasingen op de wand en vloer. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in iedere ruimte van de woning.  

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur