-Houtlook-

Houtlook vloertegels: de charme van hout en het gemak van keramiek

Wij bieden een fraaie en actuele collectie houtlook vloertegels in vele plankformaten en uitvoeringen. Prachtige tegels die een warme en natuurlijke basis vormen voor ieder interieur. Van lichte houttinten tot een donkere vintage vloer. Het kan allemaal met onze houtlook tegelcollectie. Kom ze bekijken in onze showroom.

Houtlook vloertegels zijn niet van echt hout te onderscheiden

Houtlook vloertegels, ook wel keramisch hout genoemd, zorgt voor een warme uitstraling in uw kamer als een echte houten vloer. De vloer is werkelijk niet van echt hout te onderscheiden en ook mooi om te gebruiken als wandbekleding. De tegels zien er niet alleen echt uit, maar voelen ook als hout door de fijne groeven in de oppervlakte van de tegels. Of dikke ronde knoesten. Keramische tegels hebben veel voordelen ten opzichte van hout en zijn daarom overal in uw woning te gebruiken.

Bekijk hier prachtige sfeerfoto’s en impressies van houtlook tegels.

Combineer en speel met houtlook vloertegels

De tegels zijn in vele houtlooks verkrijgbaar, van klassiek eiken tot vintage look, het is allemaal mogelijk. Zo kunt u iedere ieder gewenste woonsfeer creëren met houten keramiek. De tegels zijn in vele verschillende formaten verkrijgbaar. U kunt ze als ‘plankenvloer’ leggen, maar u kunt ook kiezen voor een mooi legpatroon of de welbekende visgraat. Of combineer houtlook tegels met andere tegels op de vloer of wand. Er zijn talloze mogelijkheden, welke past het beste bij u? Kom naar onze showroom en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Houtlook tegels ook voor natte ruimtes

Keramische houtlook tegels zijn geschikt voor natte ruimtes als de keuken, badkamer en het toilet. De tegels zijn volledig waterafstotend en zijn eenvoudig te reinigen door de ondoordringbare toplaag. De tegels vormen de perfecte basis en zijn ideaal te combineren met alle woonstijlen en accessoires. En natuurlijk geschikt voor vloerverwarming. 

Onderhoudsvrij en duurzaam

Steeds meer mensen kiezen voor de charme van houten tegels en de voordelen van keramiek. En juist dat gemak van keramiek ten opzichte van een echte houten vloer is voor velen doorslaggevend. Nooit meer schuren of lakken, vochtbestendig en eenvoudig schoon te maken met een schone doek en lauw water. En natuurlijk heel duurzaam in productie en gebruik, zonder onnodige boskap.

Uniek in de regio!

Bekijk onze collectie vloer- en wandtegels in uw eigen woning

In onze showroom hebben wij een geweldig groot scherm waar u al onze tegels digitaal kunt bekijken en met elkaar combineren. Zo krijgt u een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. U kunt ook wanden kleuren en zo fraai ontwerp maken die u thuis nog eens rustig kunt bekijken. Heeft u nog niet precies een beeld wat u wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol woonstijlen en ideeën.

Combineeer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer in de tegelviewer...

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur