Imola tegels

Imola tegels tegels onderscheiden zich door creativiteit en functionaliteit. De veelzijdige series van het merk hebben ieder een eigen thema die naadloos aansluit bij de hedendaagse trends in woonstijlen. De hoogwaardige porseleinen keramiektegels kunnen worden verwerkt op de wand en vloer. Natuurlijke kleuren en moderne looks zorgen voor de perfect basis in huis. De series omvatten diverse uitvoeringen in vele formaten. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste series klaar staan. Kom ze bekijken en ervaar zelf deze topdesign tegels uit Italië. 

Azuma

Azuma is de belichaming van een nieuwe ontwerpfilosofie geïnspireerd door Japan en zijn unieke concept van ruimte en woonontwerp. Gebaseerd op het complexe materiële karakter van beton, biedt Imola oplossingen die innovatief zijn en tegelijkertijd doordrenkt zijn van tradities die duizenden jaren teruggaan. Dit alles komt tot uiting in een keramisch product gekenmerkt door industriële precisie en ambachtelijke zorg. Functionaliteit gaan hand in hand met een hoge esthetische waarde.

bekijk de serie >

Genius

De serie Imola Genus is gebaseerd op de Latijnse benaming wat oorsprong betekent. En in deze tegelserie komt de oorsprong van het materiaal, natuursteen, tot haar recht. Een gevarieerde serie in 4 grootformaten met mooie bijpassende decortegels en mozaïeken. Tegels zijn de perfecte keuze voor wie houdt van mooie dingen die tegelijkertijd functioneel en duurzaam zijn. De nieuwste generatie digitaal printen verbetert maakt uw vloer of wand nog mooie omdat de texturen op de tegels die altijd van elkaar verschillen. De allure van marmer gecombineerd met de unieke eigenschappen van keramisch porselein.

bekijk de serie >

Kiko

Imola Kiko is gebaseerd op de Japanse Maori-taal wat materiaal betekent. Elke kleur in deze serie omvat 8 verschillende decors die onderling goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. De frisse kleuren zorgen voor een vrolijk en tijdloos effect op de wand. Leuk voor de keuken of badkamer, maar kan ook voor de studiekamer of of het toilet. Ga aan de slag met kleur, combinaties en legpatronen met de serie Kiko. We hebben de serie klaar staan in onze showroom.

bekijk de serie >

Kuni

Imola Kuni is een bijzondere houtlook serie met de warme uitstraling van hout in realistische en natuurlijke kleuren. De bijpassende decortegels zorgen voor een unieke afwisseling met deze houtlook serie. De structuren en knopen van het hout zijn te voelen in de toplaag van de tegel, zodat de keramische tegels niet meet van het oorspronkelijke materiaal te onderscheiden is. De planformaten van de tegel geven extra cachet aan de vloer. De charme van hout gecombineerd met de voordelen  van keramiek. Een  eigentijdse en duurzame oplossing voor wand en vloer. Ook leverbaar als XXL tegel van 60×180 cm.

bekijk de serie >

Lime Rock

Imola Lime Rock is een perfecte combinatie van natuurlijke inspiratie en industriële technologie. De basis van kalksteen als sedimentair gesteente met een sterk en uniek karakter, omdat elke keer als de steen wordt gespleten iets anders ontstaat. Het resultaat is een nieuw materiaal met een dynamische, levendige energie die de complexiteit van de verschillende lagen en facetten van de steensoort vastlegt. Subtiele en onregelmatige aders die weerkaatsten met daglicht geven extra cachet aan de tegels.

bekijk de serie >

Origini

Imola Origini is toepasbaar in commerciële ruimtes en zeker niet de enige gebruikers van beton. Het is ook te vinden in vele woon interieurs, waardoor de regels van stijl en design op hun kop worden gezet. Klassieke stijl ontmoet modern en rustiek en creëert  gewaardeerde contrasten. Het Origini-ontwerp markeert een nieuwe grens in experimenten: met zuur gebeitst beton voor een uniek accent in de toplaag van de tegels

bekijk de serie >

Stoncrete

Twee verschillende uitgangspunten, steen en beton, gecombineerd om een zeer originele en grafische mix te creëren. De stijl is zowel zacht als sterk, wat het ideaal maakt voor iedereen die op zoek is naar een subtiele steenoplossing of een origineel betoneffect. De perfecte basis voor vloer of wand.

bekijk de serie >

X-rock

Imola X-rock toont de dynamische kracht van diagonalen en onderstreept het innovatieve karakter van de collectie. Dit is het eerste steenontwerp waarbij wat je ziet, niet is wat je krijgt. Het oppervlak lijkt hoekig, maar in werkelijkheid toont het zacht. Het lijkt een effen kleur te zijn, maar dat is niet het geval. Het lijkt erop dat het niet reflecteert, maar als je erop loopt, verandert alles..

bekijk de serie >

Kom naar de showroom voor de prachtige series van Imola tegels

In onze showroom in Ammerzoden kun je een mooie selectie van Imola tegels bekijken voor toepasingen op de wand en vloer. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in iedere ruimte van de woning.