-Altijd de juiste tegel voor ieder budget-

Ruim 40 jaar een begrip in de regio

Vader Jan van Wezel en zoon Rob van Wezel zijn de drijvende krachten achter dit prachtige bedrijf. Ongelofelijk veel ervaring, kennis en vakmanschap, gecombineerd met enthousiasme en liefde voor het vak zijn de stabiele basis van ons bedrijf. Ook onze gemotiveerde medewerkers zijn uit dit hout gesneden.

Service en Betrouwbaarheid schrijven wij met hoofdletters

Afspraak is bij ons afspraak en eerlijk duurt het langst. Bij ons kun je rekenen op betrouwbare dienstverlening en producten van gegarandeerde kwaliteit. Niet voor niets zijn wij al jaren toonaangevend in onze branche. En dit willen we graag blijven.

Zeer scherp geprijsd

Of het nou gaat om de levering van tegels of natuursteen, het aanbrengen ervan of het aanleggen van vloerverwarming, bij ons kun je altijd rekenen op een verrassend lage offerte. Neem gewoon eens de proef op de som, wij hebben al vaker mensen positief verrast.

Meer informatie? Bel, mail of kom langs

Op deze website kunt je veel informatie vinden. Wil je meer informatie over tegels, tegelzetten of vloerverwarming. Neem dan contact op via het contactformulier, bel ons of kom even langs in onze showroom. We staan graag voor je klaar.

Uniek in de regio!

Bekijk onze collectie tegels in uw eigen woning

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en idee├źn.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur