Mediterrane tegels Terre d’Azur

Mediterrane tegels van Terre d’Azur is het verhaal van een zwerftocht door het zuiden van Europa. Over stoffige landweggetjes naar verlaten dorpjes. Op zoek naar oude tegelfabriekjes die nog op de ouderwetse, handmatige manier tegels maken. Pure Ambacht volgens volgens eeuwenoude traditie. De collectie omvat een scala aan authentieke wandtegels met een Mediterrane uitstraling. Prachtige kleuren in vele vormen en uitvoeringen. Strakke matte tegels of juist uitbundig glanzende tegels met licht golvende randen, we hebben ze allemaal in huis. Kom langs voor deze verrassende collectie en geef kleur aan de ruimte! Voor de vloer is een traditionele terrazzo tegel aanwezig in het assortiment.

Vierkante wandtegels

Vierkante gekleurde wandtegels zijn de belichaming van traditie en veelzijdigheid in de wereld van tegelontwerp. Hoewel er veel verschillende vormen en maten van tegels zijn om uit te kiezen, is er niets dat zich echt kan meten met de eenvoudige elegantie van een vierkante tegel.

bekijk vierkante wandtegels >

Rechthoekige wandtegels

Rechthoekige gekleurde wandtegels zijn momenteel de meest gekozen tegels voor het bekleden van de wand in de badkamer, keuken en toilet. De tegels kunnen op vele manieren worden gebruikt. Staand, liggend of in een speels patroon zoals een visgraat of een dubbel L patroon.

bekijk rechthoekige wandtegels >

Hexagonale-zeshoek wandtegels

Voor een decoratief accent op de wand bieden we een ruime collectie met hexagonaal wandtegels. Met deze speelse zeshoeken kun je heel veel combinaties maken. Zo kun je kleuren onderling combineren en leuke patronen maken. 

bekijk hexagonale wandtegels >

Driehoekige wandtegels

Ga aan de slag met driehoek wandtegels en geef je ruimte een frisse en decoratieve uitstraling. De serie omvat vier kleuren die zijn uitgevoerd in een glanzende en een matte variant. Het kleurenpallet is zo samengesteld dat de kleuren onderling moeiteloos gecombineerd kunnen worden.

bekijk driehoekige wandtegels >

Visschub wandtegels

Maak iets bijzonders in huis met visschub wandtegels. De decoratieve tegeltjes worden vaak gebuikt in Mediterrane landen. De warme kleuren en de speelse vorm zorgen voor een prettige sfeer overal in huis. De tegeltjes kunnen op twee manieren worden gebruikt; met de ronde zijde omhoog of omlaag.

bekijk visschub wandtegels >

Terrazzo vloertegels

De Granito terrazzo vloertegels is uitgevoerd in het formaat 40 x 40 cm en kan prachtig worden afgewerkt met een bijpassende plint of een andere kleuer uit deze serie. De kenmerkende terrazzo tegels zijn gemaakt van cement en natuursteen, waardoor een uniek patroon met een gevarieerde textuur ontstaat.

bekijk terrazzo vloertegels >

Metallook wandtegels

Metallook wandtegels zorgen voor een unieke uitstraling overal in huis. De exclusieve wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en formaten en uitgevoerd in mat en glans. Er is een ruime keuze aan metalen zoals staal, zink, goud, koper of ijzer. Enkele tegels hebben een natuurlijke, vergane uitstraling, zoals verroest of verweerd.

bekijk metallook wandtegels >

Marmerlook wandtegels

Werken met kleine marmerlook wandtegels is kiezen voor een sfeervolle en elegante uitstraling overal in huis. De kenmerkende gekleurde aderen van het exclusieve gesteente zijn feilloos nagebootst met hoogwaardig keramiek. Door de nieuwste innovaties zijn de tegels werkelijk niet van echt te onderscheiden.

bekijk marmerlook wandtegels >

Mediterrane tegels Terre d'Azur

Decor wandtegels

Voor decor wandtegels komt u naar onze showroom. Voor het bekleden van de wand in uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet hebben we altijd de juiste tegels in huis. Met deze Mediterrane tegels Terre d’Azur voegt u karakter en sfeer toe overal in huis.

bekijk decor wandtegels >