Maak het met tegels in je slaapkamer 

Tegels zijn heel praktisch voor gebruik in de slaapkamer. En natuurlijk mooi om te zien. Met keramische tegels kun je iedere sfeer maken in je slaapkamer. Lekker licht en ruimtelijk met grote betonlook tegels of juist warm en knus met een fraaie houtlook tegel. Wat je ook mooi vindt, je maakt het met tegels.

Slapen op hout

Met houten keramische tegels geeft je de slaapkamer een warme en natuurlijke uitstraling. De tegels zijn niet van echt te onderscheiden en zijn in vele houtlooks, kleuren en plankformaten te bezichtigen in ons uitgebreide houtlook collectie. 

Relaxen in stijl

Ga voor een luxe uitstraling met licht en grote tegels met een geraffineerd dessin of patroon. Combineer met een bijpassende wandtegel en maak een prachtig geheel van de slaapkamer.

Natuurlijk rusten 

U vindt bij ons een ruimte collectie keramische tegels met een perfecte natuursteen look. Marmer, graniet of leisteen, we hebben ze allemaal in huis. Combineer de gemakken van keramiek met de look van  natuursteen. De tegels zijn niet van echt te onderscheiden.

Kom naar de showroom voor onze ruime collectie wand- en vloertegels

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een zeer ruime collectie tegels bekijken voor de slaapkamer. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe jouw slaapkamer eruit moet komen te zien. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor de slaapkamer. 

Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in de woning.  Wil je alvast tegels uitzoeken en met elkaar combineren? Maak hier je eigen ontwerp en bekijk de vele inspiratiefoto’s om leuke ideeën op te doen.

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur