Maak het met tegels in je slaapkamer 

Tegels zijn heel praktisch voor gebruik in de slaapkamer. En natuurlijk mooi om te zien. Met keramische tegels kun je iedere sfeer maken in je slaapkamer. Lekker licht en ruimtelijk met grote betonlook tegels of juist warm en knus met een fraaie houtlook tegel. Wat je ook mooi vindt, je maakt het met tegels.

Slapen op hout

Met houten keramische tegels geeft je de slaapkamer een warme en natuurlijke uitstraling. De tegels zijn niet van echt te onderscheiden en zijn in vele houtlooks, kleuren en plankformaten te bezichtigen in ons uitgebreide houtlook collectie. 

Relaxen in stijl

Ga voor een luxe uitstraling met licht en grote tegels met een geraffineerd dessin of patroon. Combineer met een bijpassende wandtegel en maak een prachtig geheel van de slaapkamer.

Natuurlijk rusten 

U vindt bij ons een ruimte collectie keramische tegels met een perfecte natuursteen look. Marmer, graniet of leisteen, we hebben ze allemaal in huis. Combineer de gemakken van keramiek met de look van  natuursteen. De tegels zijn niet van echt te onderscheiden.

Kom naar de showroom voor onze ruime collectie wand- en vloertegels

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een zeer ruime collectie betonlook tegels bekijken voor de woning. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in de woning. Wil je alvast tegels uitzoeken en met elkaar combineren? Maak hier je eigen ontwerp en bekijk de vele inspiratiefoto’s om leuke ideeën op te doen.