Tegels op vloer en wand in de woonkamer

Door de geweldige mogelijkheden die keramische tegels tegenwoordig bieden, maakt je de mooiste combinaties voor de woonkamer. Tegels vormen de basis voor de sfeer en uitstraling die je wilt creëren. Door de vele variaties zijn tegels ook zeer geschikt als bekleding voor de wand, schouw of als lambrisering.

Warm en chique

Met de tegels geef je de woonkamer een luxe en warme uitstraling. Een prachtige groot formaat tegel op de vloer gecombineerd met een metaal look tegel op de wand. Of ga voor een natuurlijke en warme uitstraling van donker eikenhout.  Maar dan wel met de voordelen van keramiek.

Hip en trendy

Om een hippe sfeer te maken in je woonkamer hebben we een grote collectie wand- en vloertegels voor je staan, die je mooi met elkaar kunt combineren voor de gewenste uitstraling. In frisse kleuren en looks en vele uitvoeringen en formaten.

Modern met stijl

Hou je van lekker modern en wil je de woonkamer in strak en stijlvol inrichten? Kom dan langs in onze showroom om onze ruime collectie moderne tegels te bekijken. We bieden naast prachtige tegels ook de mogelijkheid om uw woonkamervloer maken. In ieder patroon en met fraaie combinaties.

Een ruime & actuele collectie wand- en vloertegels voor de woonkamer

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een zeer ruime collectie betonlook tegels bekijken voor de woning. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in de woning. Wil je alvast tegels uitzoeken en met elkaar combineren? Maak hier je eigen ontwerp en bekijk de vele inspiratiefoto’s om leuke ideeën op te doen.