-Tegelwerk-

Ervaren tegelzetters maken het verschil

Wanneer je bij ons een keuze heeft gemaakt voor de juiste tegels, dan komt de volgende stap in het proces naar een nieuwe vloer of wand: het verwerken van de tegels. Onze ervaren tegelzetters maken het verschil. Echte vakspecialisten maken het snel en vakkundig.

Tegels zetten: zelf regelen of laten doen?

Je bent uiteraard vrij om zelf iemand te regelen om de uitgekozen tegels te laten plaatsen, maar je kunt ook gebruik maken van onze tegelwerk service. Van Wezel Tegelwerken beschikt over een vast team van tegelzetters die moeiteloos iedere ruimte in de woning betegelen. Door jarenlange ervaring maken wij uitstekend in te spelen op je wensen. Onze tegelzetters werken met de nieuwste materialen en volgens de laatste technieken, maar ambacht blijft bij ons altijd hoog in het vaandel staan, daar kun jevan op aan.

Meten is weten

De ervaring van onze tegelzetters komt niet alleen van na aankoop van tegels. Ook van te voren kan onze service goed van pas komen. Het oppervlak van de ruimte die betegeld moet worden kan van invloed zijn op de keuze en hoeveelheid tegels die je moet aanschaffen. Onze tegelzetters kunnen de ruimte voor je inmeten en kijken waar de moeilijkheden zitten. Is de ruimte recht en egaal of zijn er veel hoeken en uitsparingen? Laat de ruimte opmeten door onze ervaren tegelzetters en je weet vooraf precies waar je aan toe bent.

Uniek in de regio!

Bekijk onze collectie tegels in uw eigen woning

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en idee├źn.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur