Hip en basic met gekleurde tegels uit de serie Souk

De serie Souk bestaat uit warme kleuren en de tegels hebben afgesleten randjes en fijne barstjes in de toplaag, het zogenaamde craquelé. Dit geeft de tegel bijzonder effect. In 8 basiskleuren en een mix meer dan 20 verschillende patronen in 4 kleuren.
Geef je kamer een mediterrane look met deze prachtige serie.

Lambrisering of hele wand

De tegels zijn leuk om te gebruiken als lambrisering in keuken, maar ook prima om de gehele wand van de badkamer een bijzondere en frisse look te geven. De fijne nuances in toplaag en de verschillende tinten zorgen voor een prachtig geheel.

Combineer kleuren in een genuanceerde mix

De warme kleuren laten zich prima met elkaar combineren. En de onderlinge tintverschillen binnen een kleur brengt de wand nog meer tot leven. Laat je fantasie werken en mix jouw ruimte met kleur.

Neutraal en stijlvol gaan hand in hand

Wil je een rustieke en warme uitstraling op de wand van je keuken? Kies dan voor de kleur Pearl die werkelijk past bij iedere keuken. Van landelijk tot modern, de tegels passen altijd en geven je keuken een eigentijds karakter met de versleten look en fijne tinten.

Kom naar de showroom en bekijk de gekleurde tegels Souk collectie

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een ruime collectie gekleurde en decoratieve tegels bekijken voor wand en vloer. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in iedere ruimte van de woning.  

Pearl 
13×13 cm

Bone I 
13×13 cm

Bone II
13×13 cm

Bone III 
13×13 cm

Aqua 
13×13 cm

Turquesa 
13×13 cm

Blue
13×13 cm

Black
13×13 cm

Grey 
13×13 cm

Kasbah grey mix
13×13 cm

Kasbah blu mix 
13×13 cm

Kasbak blu mix 
13×13 cm

Ocre 
10x 20 en 10×40 cm

Kasbah ocre mix
13×13 cm

Kasbah ocre mix
13×13 cm

Kasbah turquesa mix 
13×13 cm