Rako keramische buitentegels

Rako keramische buitentegels tegels zijn prachtige design tegels met kwaliteit voor iedere buitenruimte. Ze zijn toepasbaar voor je tuin, dakterras, looppad, patio en balkon. De hoogwaardige keramische tegels zijn zijn sterk, kras-, slijt en kleurvast en daarmee duurzaam en onderhoudsarm. Eenvoudig te reinigen en vorstbestendig. De series hebben allen een natuurlijke look met ieder een eigen thema en sluiten prachtig aan bij de huidige woontrends. Ze zijn verkrijgbaar in prachtige naturelle kleuren. Zo kun je kiezen uit een een steenlook, betonlook of houtlook die nauwelijks van de echte materialen te onderscheiden zijn. Geniet van de mooie en praktische buitentegels van Rako. De tegelseries zijn in diverse uitvoering verkrijgbaar, hebben een formaat van 60 bij 60 cm en de dikke varieert van 2 tot 3 cm. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste series klaar staan. Kom langs en ervaar zelf deze stijlvolle buitenvloeren van Rako. 

Kaamos Outdoor

Rako Kaamos Outdoor is een keramische buitentegel met rustige en naturelle uitstraling. Deze staat prachtig op elke buitenvloer. Betrek je buitenruimte bij je woning en geniet nog meer van het buitenleven. De tegels zijn onderhoudsarm en oersterk. Vuil is eenvoudig te verwijderen en vlekken krijgen geen kans meer. De tegelserie bestaat uit 5 naturelle kleuren die bij elk buitenruimte passen en je tuinmeubels mooi tot hun recht latenkomen.

bekijk de serie >

 

Piazzetta Outdoor

Met deze stijlvolle, steenlook, Rako Piazzetta Outdoor keramische buitentegel creëer je een prachtige buitenruimte. Combineer de tegels met andere materialen of leg juist een strak terras. De tegel is robuust en combineert mooi met natuurlijke materialen en het groen van de tuin. Deze keramische buitentegels zijn sterk en onderhoudsvrij. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en kras- en slijtvast. Betrek je terras, patio, serre en balkon bij je woonruimte met de Piazzetta tegelserie .

bekijk de serie >

 

Quarzit Outdoor

 Betrek je terras bij je woning met deze Rako Quarzit Outdoor keramische, natuursteen look, buitentegel. De tegel heeft subtiele kleurschakeringen en is in 5 kleuren beschikbaar. Prachtig te combineren met andere natuurlijke materialen zoals hout en staal voor een verbluffend effect. De tegels zijn zeer sterk en geschikt voor de buitenruimte rondom je woning. De serie Quarzit heeft ook 3 cm dikke tegels die oersterk zijn. Vorstbestendig en de tegels blijven jaar na jaar mooi. 

bekijk de serie >

 

Rebel Outdoor

Rako Rebel Outdoor is een robuuste keramische buitentegel met smaakvolle kleurnuances. Je kunt de tegels naadloos laten overlopen vanuit je woon ruimte. Ze zijn toepasbaar op je terras, looppad, patio, rondom je zwembad of op het balkon en geven je buitenruimte veel karakter. De tegelserie heeft een mooie matte, betonlook, uitstraling en is in drie kleuren beschikbaar. Kiezen voor Rako Rebel buitentegels is kiezen voor stijl duurzaamheid en gemak. 

bekijk de serie >

Saloon Outdoor

Deze houtlook Saloon Rebel Outdoor keramische buitentegel geeft sfeer aan je buitenruimte. Deze tegels zijn nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Elke tegel is uniek en heeft prachtige houtnerven wat een mooi geheel geeft. Keramiek is zeer duurzaam en vergt weinig onderhoud in tegenstelling tot hout. De 2 cm dikke keramische tegels gaan jarenlang mee en behouden hun kwaliteit. Door hun ruwe oppervlak zijn ze veilig, zelfs met nat weer. 

bekijk de serie >

Kom naar de showroom voor de prachtige series van Rako buitentegels

In onze showroom in Ammerzoden kun je een mooie selectie van de Rako buitentegels bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. De tegels zijn 2 tot 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische buitentegels hebben wij ook een groot assortiment voor tegels in je woning die mooi aansluiten bij je buitenvloer. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de buitenruimte wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je tuin en woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in je tuin, op balkon of op het terras.