Hippe en warme kleuren in stroken en zeshoeken met de serie Nuance

Wat een geweldige serie! Hippe en warme kleuren met een licht gevlekte toplaag die de tegels een licht versleten look geven. Een subtiel tintverschil maakt de tegel helemaal af.  De tegels zijn verkrijgbaar in 2 vormen: een strook en een zeshoek. Leuk om bijzondere  patronen of kleurcombinaties mee te maken. Geschikt voor wand en vloer!

Stroken en patronen 

De slanke tegels in strookvorm zijn 7 x 28 cm lang en kunnen in veel verschillende legpatronen worden verwerkt. Visgraat, halfsteens of rechtopstaand, het is allemaal mogelijk. Je kunt ze allemaal bij ons bekijken en we helpen je graag verder met leuke ideeën. 

Welke kleur past bij jouw?

De serie bestaat uit 11 kleuren. Hippe maar ook enkele rustieke kleuren als denim, cotta en tabacco. Welke kleur je ook mooi vind, je vind er valt wel een die past bij je interieur. Leuk boven de aanrecht of als decoratieve wand in de badkamer.

Robuuste nuance

Wil je de kamer een rustige en neutrale look geven? Ga dan voor de de genuanceerde Tabacco. Fijne kleurschakeringen in bruintinten geven de vloer een robuuste uitstraling. De zeshoeken zorgen voor een bijzonder accent in je kamer.

Kom naar de showroom en bekijk de gekleurde tegels Nuance

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een ruime collectie gekleurde en decoratieve tegels bekijken voor wand en vloer. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in iedere ruimte van de woning.  

Latte
7×28 cm

Celeste
7×28 cm

Glicine
7×28 cm

Salvia
7×28 cm

Acqua
7×28 cm

Blu
7×28 cm

Rosa
7×28 cm

Cotto
7×28 cm

Tabacco
7×28 cm

Ferro
7×28 cm

Nero
7×28 cm

Exa Latte
14×16 cm

Exa Celeste 
14×16 cm

Exa Glicine
14×16 cm

Exa Acqua
14×16 cm

Exa Salvia
14×16 cm

Exa Blu 
14×16 cm

Exa Cotto
14×16 cm

Exa Tabacco
14×16 cm

Exa Rosa
14×16 cm

Exa Ferro
14×16 cm

Exa Nero
14×16 cm