-Wandtegels-

Maak het verschil met wandtegels

Bij wandtegels denk je waarschijnlijk aan de badkamer, toilet of de keuken. Maar de wandtegels van tegenwoordig zijn zeer decoratief en bieden hierdoor nieuwe en verrassende mogelijkheden voor iedere ruimte in je woning

Wandtegels in je woonkamer

Ga je de wanden van de woonkamer aanpakken? Ga dan aan de slag  met decoratieve wandtegels en creëer de uitstraling die je wilt. Geen behang, verf of stucwerk, maar een strak betegeld wandvlak in jouw woonstijl. Van Wezel Tegelwerken heeft een ruime collectie wandtegels opgesteld in haar showroom. In vele formaten en in alle mogelijke kleuren, dessins en looks.  Betegel de gehele wand of maak een fraaie lambrisering.  En met tegels maak je ook de mooiste combinaties voor de schouw van uw haard. We helpen je graag verder met frisse ideeën om de woonkamer te verrijken met wandtegels.

Houten wanden in de badkamer

Hout in de badkamer is natuurlijk geen goed idee! Maar met keramische houtlook tegels kun je dezelfde warmte en sfeer creëren als met hout, maar dan wel met de voordelen en het gemak van keramiek. Eenvoudig afwasbaar, kleur- en slijtvast en duurzaam in gebruik. Je vindt bij ons een ruime collectie houtlook tegels in vele plankformaten en fraaie kleuren. Maak leuke patronen of combineer houtsoorten. Tegels met houtmotief zijn niet van echt te onderscheiden.

Geef karakter aan de keuken

WandtegelsDe keuken is meer dan alleen een ruimte om te koken. Maak van je keuken dan ook een heerlijke plek om te werken of relaxen aan de keukentafel. Met onze ruime collectie wandtegels maak je de juiste sfeer voor iedere woonkeuken. Ga voor chique met natuursteenlook tegels, oudhollands met een fraai mozaïek of lekker hip met een grote betonlook tegel. We hebben ze allemaal voor je klaar staan. Kom ze bekijken en geef kleur aan je keuken. U vindt bij ons ook een ruime collectie vloertegels om uw keuken helemaal compleet te maken.

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur