Autentica  

Autentica is een prachtige natuursteenlook serie met de kenmerkende uitstraling van echt natuursteen. De keramische tegels met ieder zijn eigen unieke patroon zijn een perfecte weergave van het oorspronkelijke product en dus niet van echt te onderscheiden. Elegant en praktisch tegelijk, want keramische tegels zijn eenvoudig in onderhoud. Stuk voor stuk fraaie tegels in neutrale kleuren en in 3 grote formaten. Meer tegel en minder voeg geeft de vloer of wand een rustige en natuurlijke uitstraling. Kom langs in onze showroom om ze te bekijken.

Autentica

3 natuursteenlooks

3 kleuren

3 formaten

Kleuren 

Nebbia
 
Cenere
 
Pietra Belgica
 

 

Formaten

60×60
 
80×80
 
100×100
 
 

Uitvoeringen  

Marmerlook

Hardsteen

Kalksteenlook 

Zakelijke toepassingen

De tegels zijn geschikt voor zakelijke toepassingen door de hoge slijtweerstand en de esthetische uitstraling van de tegels. De grote tegels van 100×100 cm zijn ideaal voor verwerking op de wand of het bekleden van een meubel.

Kom naar de showroom voor de prachtige serie Autentica  

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak de fraaie natuursteenlook tegels uit de serie Autentica bekijken. We hebben naast deze fraaie serie nog meer natuursteenlook series in huis. Perfecte nabootsingen met een luxe uitstraling gecombineerd met het gemak van keramiek. Gemaakt met de nieuwste innovaties en dus heel duurzaam in productie en gebruik. Voor het verwerken van de tegels hebben wij eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakspecialisten zorgen voor een snelle en professionele verwerking van de tegels in iedere ruimte van de woning. 

3 fraaie natuursteenlooks in 100x100, 80x80 en 60x60 cm

Autentica Nebbia

Autentica nebbia

Nebbia
100×100

Autentica nebbia

Nebbia
80×80

 Nebbia
60×60

Autentica Cenere

Autentica

Cenere
100×100

Autentica cenere

Cenere
80×80

Cenere
60×60

Autentica Pietra Belgica

Autentica pietra belgica

Pietra Belgica
100×100

Pietra Belgica
80×80

Pietra Belgica
60×60

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur