Pietra Aurelia 

Pietra Aurelia is een mooie vintage look serie in 4 kleuren. De tegels hebben alle een eigen unieke tekening doe zorgen voor een rustiek maar levendig geheel op de vloer of wand. De kenmerkende stijlelementen  op de tegel zorgen voor de verouderde en versleten look. De genuanceerde kleurschakeringen zorgen voor een uniek effect met een moderne twist. De serie omvat 4 verschillende kleuren in 3 formaten. Combineer de verschillende formaten op de vloer en je maakt een echte Franse kasteelvloer in huis. Kom ze bij ons in de showroom bekijken en we helpen je graag op weg met leuke ideeën, legpatronen en mooie combinaties.

Pietra Aurelia

4 vintagelooks

4 kleuren

3 formaten

Kleuren 

Moka

Taupe

Grigio

Avorio
 

 

Formaten

40,8 x 61,4

60,4 x 90,6

75 x75

 
 
 

Uitvoeringen  

Vintage

Zakelijke toepassingen

De tegels zijn geschikt voor zakelijke toepassingen door de hoge slijtweerstand en de esthetische uitstraling van de tegels. De grote tegels van 75×75 cm zijn ideaal voor verwerking op de vloer, maar ook op de wand of het bekleden van een paneel.

Kom naar de showroom voor de prachtige serie Pietra Aurelia

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak de fraaie vintagelook tegels uit de serie Pietra Aurelia bekijken. We hebben naast deze serie nog meer vintagelook tegelseries in huis. Perfecte nabootsingen met een bijzondere uitstraling gecombineerd met het gemak van keramiek. Gemaakt met de nieuwste innovaties en dus heel duurzaam in productie en gebruik. Voor het verwerken van de tegels hebben wij eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakspecialisten zorgen voor een snelle en professionele verwerking van de tegels in iedere ruimte van de woning. 

4 vintagelooks in 40x61 , 60x90 en 75x75

Avorio

Pietra Aurelia

Avorio
75×75

Pietra Aurelia

Avorio
60,4×90,6

Avorio
40,8×61,4

Grigio

Pietra Aurelia

Grigio
75×75

Pietra Aurelia

Grigio
60,4×90,6

Grigio
40,8×61,4

Taupe

Pietra Aurelia

Taupe
75×75

Pietra Aurelia

Taupe
60,4×90,6

Taupe
40,8×61,4

Moka

Pietra Aurelia

Moka
75×75

Moka
60,4×90,6

Moka
40,8×61,4

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur