- reviews -

Wij doen onze uiterste best, wat vinden onze klanten?

Ben je klant bij ons? Dan kun je onderaan de pagina een review over ons invullen. We stellen je mening zeer op prijs.

Echt vakwerk!

Jullie leveren echt vakwerk en komen alle afspraken na. Ook de afwerking is super, we merkten echt dat jullie ook trots zijn om iets moois af te leveren.
Arno
Andel

Alles perfect onder één dak!

Zowel in de showroom met uitzoeken van de vloer,- en wandtegels, het leggen van de dekvloer, het leggen en zetten van de tegels, perfect geholpen door het team van Van Wezel. Niets dan complimenten voor deze vaklui. Een aanrader!
Stefan Kievit
Hedel

Vakwerk!

Fijne winkel, fijne en kundige mensen! Goed meegedacht in zowel tegels, patroon/legrichting als bij uitvoering. Er stond bij ons wat tijdsdruk op het project en ook dat is top opgelost! Tijdens de uitvoering netjes meegedacht, alles netjes opgeruimd achtergelaten. Niks te klagen! Zou dit bedrijf aan iedereen willen aanraden.
Fam van der Ven
Veen

Weer dik tevreden

Onlangs hebben we onze tegelvloer laten leggen door Rob van Wezel en zijn team. Jaren geleden hebben wij onze badkamer al door hen laten betegelen. Wij zijn zeer tevreden over hun service, het meedenken en hun vakmanschap. Tevens zijn zij ook alle vooraf gemaakte afspraken volledig nagekomen. Daarom kunnen we dit bedrijf van harte aanbevelen.
Dhr. van der Neut
Ammerzoden

Goed meegedacht met ons

Van Wezel heeft ruim aanbod aan tegels in de winkel. Met advies en veel geduld ( 3x terug geweest in de winkel) een hele mooie combinatie tegels voor badkamer uitgekozen. Alles netjes gelegt door Rob. Ook heeft Rob voor ons nog wat dingetjes opgelost. Top!
Fam. Aarts
Ammerzoden

Super service

Wij hadden een spoedklus in de badkamer. Met Rob fijn contact gehad en op donderdag anti slip tegels uitgezocht en 1 week later tegels gelegd, gevoegd en afgekit. Volgende keer zien ze ons weer bij van Wezel. Rob nogmaals bedankt voor de snelle service!
Henrico Bok
Veen

Keurig gemaakt

Het aanbod in de winkel is ruim voldoende, de service is perfect en niets op aan te merken. Badkamer en toilet is keurig gemaakt. Vijf sterren voor van Wezel.
Mevr. Plomp

Gevonden wat we zochten

We hebben in de grote collectie gevonden wat we zochten. De uitleg van mevr. van wezel was goed. Onze vloer en toilet is mooi gelegd. Wel was op sommige plekken het voegwerk niet netjes en dat hebben ze daarna goed opgelost, moesten wel even wachten hierop.
Mevr. Suiker
Poederoijen

Zeer tevreden met van Wezel

We zijn zeer tevreden met van Wezel. We vonden in de ruime en diverse collectie een fraaie Italiaanse houtlook tegel en die hebben we gekozen. De tegels zijn mooi gelegd en de tegelzetter heeft goed met ons meegedacht. Na het werk heeft Rob alles goed afgekit. Fijn dat we een extra set met tegels en plinten hebben gehad als reserve.
Dhr. Kolf
Ammerzoden

Netjes gemaakt

Voldoende keuze en het werk is heel goed gemaakt. Helemaal zoals we wilden. En erg fijn dat het zeer goed is schoongemaakt erna en mooi opgeleverd.
Mevr. Veldkamp
Gameren

Dik tevreden

We zijn in verleden eerder bij van Wezel geweest. Ze hebben een prima assortiment en kregen een duidelijke toelichting van Jan. We zijn dik tevreden over het werk wat ze hebben gemaakt. Een klein schoonheidsfoutje hebben ze direct opgelost.
Dhr. de Bonte
Kerkdriel

Heel goed gelegd

Uitermate tevreden met al het tegelwerk in onze nieuwbouw woning. Alles is heel goed gelegd.
Dhr. Beekhuis
Zoelen

300% tevreden

We zijn zeer tevreden over het kopen, leveren en aanbrengen van de tegels. Echte vakmensen die het werk hebben gedaan, achter de komma nauwkeurig. Ik geef bijna nooit 5 sterren, ben kritisch op dit soort zaken. Maar van Wezel heeft hem echt verdiend.
Dhr. van Dulmen
Hedel

20 jaar geleden ook al de vloer gemaakt

Na 20 jaar wilden we weer eens wat anders en zijn we weer naar van Wezel gegaan, want dat was de vorige keer goed bevallen. Het assortiment is prima, service in orde en de vloer ligt er er weer mooi bij.
Dhr. van Heusden
Zuilichem

Blij dat ze doorpakken

Ik ben blij dat we hebben gekozen voor Rob. De keuze in houtlook tegels was prima en we zijn tevreden met het leggen van de vloeren. Ook het maken van de dekvloer en maken van vloerverwarming is naar alle tevredenheid gedaan en waren blij dat ze hebben doorgepakt, want het is toch een heel project geworden voor ons.
Saskia Vos
Hedel

Zeer positief

We hebben door de jaren heen alle vloeren, badkamer en toiletten laten maken door van Wezel. Een toegankelijk bedrijf met mensen die graag meedenken en met goede ideeën op de proppen komen en openstaan voor suggesties. 5 sterren dik verdiend
fam. Nieuwenhuizen
Bruchem

Vakmensen

Nadat we een keuze hadden gemaakt in de showroom hebben zijn ze aan de slag gegaan in onze nieuwbouw woning en hebben ze de wc en badkamer erg mooi gemaakt. We zijn er tevreden over. Echte vakmensen en alles goed afgewerkt. 4,5 ster van ons!
Dhr. Engels
Nieuwaal

Extra tegels geleverd zonder kosten

We zijn dik tevreden met de service bij van Wezel. We konden kiezen uit een ruim aanbod keramische houten vloertegels. De vloer is heel mooi gelegd. We kwamen tijdens het leggen wat tekort en deze tegels hebben ze zonder kosten bijbesteld. We hadden wel enkele opmerkingen over het leggen van een hoek in de werkkamer en een plint onder de deur en dit is daarna opgelost.
Dhr. van Iersel
Drunen

Mooie keukenvloer

Tineke heeft ons goed geadviseerd in de showroom. Ze hebben een ruim aanbod en daar konden we goede keuze maken. We zijn vooraf nog wezen kijken naar deze tegel die ook was gelegd bij een andere klant voor een goede indruk. We hebben een mooie keukenvloer en alles is goed afgewerkt en opgeruimd.
Mevrouw Brands

Ruim aanbod houtlook

We wilden graag een houtlook tegel voor onze nieuwbouwwoning en bij van Wezel troffen we een ruim aanbod hierin. Prima service en goed advies gehad. Ze hebben een mooie vloer gemaakt en de boel schoon achtergelaten. We zijn zijn erg tevreden. Enig minpuntje is dat ze soms lastig bereikbaar zijn.
Remco Denis
Zaltbommel

Jan heeft goed advies gegeven

Ik ken Rob van de bouw en weten dat alles goed is bij hen. Jan heeft goed advies gegeven. Ze hebben een groot aanbod en prima vakmensen. De gehele vloer en complete badkamer en toilet is heel mooi en op tijd gemaakt. Onlangs zijn de vensterbanken nog afgekit. We zijn zeer tevreden.
Erik van de Werken
Well

Super!

We zijn super tevreden. We konden in de showroom direct vinden wat we wilden. Prima mensen en ene goede service. De hele badkamer is gemaakt en 2 toiletten. Toen er iets misging is dit direct goed opgelost. Alle medewerkers zijn echt ter zake kundig
Dhr. Vieleers
Velddriel

Uitermate tevreden

We hebben al 2 keer eerder tegels gekocht bij van Wezel en onze badkamer compleet laten maken door hun. We zijn uitermate tevreden. Ze werken met echte vakmensen zowel voor de tegels, elektra en het sanitair.
Sebastiaan
Den Bosch

Goed naar ons geluisterd

Er is ruim de tijd genomen en goed naar ons geluisterd. We hadden nog niet echt een idee wat we wilden en zijn goed geadviseerd door mevr. van Wezel. We hebben uiteindelijk een houtlook tegel gekozen. Ze hebben daarna de vloer professioneel gemaakt door zeer vriendelijk personeel. We zijn erg tevreden.
Dhr. Diedericks
Ammerzoden

Gewoon goed

Ik ken Jan en het bedrijf al 45 jaar en zowel het aanbod en de uitleg alsmede het werk wat ze doen is gewoon goed. Altijd een luisterend oor.
Dhr. Verlouw
Ammerzoden

Voldoende

Groot aanbod tegels en een duidelijke uitleg. Het gemaakte werk kan in mijn optiek nog wel wat beter en tijdens het werk toch wel veel vragen moeten beantwoorden die men had kunnen weten. Al met al een voldoende.
Dhr. Timmermans
Veen

Uitstekend

We ervaren de service en het werk als uitstekend. Alle vloeren en plinten zijn mooi geld op alle verdiepingen. We krijgen nog reserve tegels voor de huiskamer
Mevr. Zwambach
Hedel

Duidelijke uitleg

Voor onze nieuwbouwwoning hebben we een tegelvloer gekocht bij van Wezel. In eerste instantie wilden we een 30×60 cm tegel, maar na duidelijke uitleg hebben we gekozen voor een grote 60×60 tegel en zijn hier achteraf heel blij mee. De vloer in mooi gelegd en een een poosje later ook de plinten. Ruim assortiment en alle troep opgeruimd. Prima service, we zijn in ons nopjes!
Mevr. van Herp
Ammerzoden

Absoluut 5 sterren

Grote collectie in de winkel en prima geholpen. We konden de tegels die we mooi vonden goed bekijken.De vloer en wanden van de badkamer hebben ze mooi betegeld. Absoluut 5 sterren.
P. Opsteeg
Den Bosch

Hele fijne winkel

Ik heb het kopen als heel prettig ervaren. Goede uitleg en prima service. Hele ruime collectie tegels en prijs was ok. Hele fijne winkel
Richard van der Heijden
Capelle a/ IJssel

Bent u klant bij ons? U kunt hier een review schrijven