De mooiste badkamer tegels voor wand & vloer

Met tegels geef je de juiste look aan de badkamer. Ga voor lekker licht of breng warmte met donkere tinten. Of toch frisse en hippe kleuren. U vindt bij ons alle soorten, kleuren en formaten tegels. Kom langs in onze showroom en bekijk onze ruime collectie tegels. Voor ieder budget, dus u slaagt altijd bij ons.

Combineren met mozaïek en vintage 

Afwisselend en weer helemaal in! Combineer uni tegels met een fraaie mozaïek of hardgebakken vintage tegels en geef uw badkamer de unieke look die het verdiend. Voor de vloer kiest u voor een veilige oplossing met tegels met een hoge antislip toplaag.

Moderne en rustieke badkamer tegels

Gaat u voor een moderne of rustieke uitstraling. Wij bieden een ruime collectie tegels die passen bij uw sanitair en meubilair. Speelse effecten of een diverse legpatronen maken het helemaal af. Wij helpen u graag verder met de beste tegelkeuze.

Kleur de badkamer

Vrolijk en verveelt nooit! Breng kleur in de badkamer met frisse en speelse tinten voor een prachtig resultaat. Wij leveren een zeer uitgebreid kleuren pallet wand- en vloertegels voor de badkamer. Van kleine mozaïektegeltjes tot XXL tegels, u vindt ze allemaal in onze showroom. Mix & match en begin de dag met kleur.

Kom langs en bekijk de mooiste badkamer tegels voor wand en vloer

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een zeer ruime collectie tegels bekijken voor de badkamer. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe jouw droom badkamer eruit moet komen te zien. Neem ze mee en samen bekijken we de beste  tegeloplossing voor uw badkamer. 

Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in de woning. Wil je alvast tegels uitzoeken en met elkaar combineren? Maak hier je eigen ontwerp en bekijk de vele inspiratiefoto’s om leuke ideeën op te doen.

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur