Kom naar onze showroom en bekijk onze ruime en actuele tegelcollectie

In onze ruime showroom op 2 verdiepingen kun je rustig een grote collectie wand- en vloertegels bekijken. Ze staan overzichtelijk opgesteld in ruime tegelkasten en ladekasten. Je kunt de tegels veelal bekijken op een groot oppervlak, wat een betere indruk geeft dan een losse tegel.

Wandtegels in alle kleuren, formaten en uitvoeringen

Gaat je de wanden in de woning aanpakken? We helpen je graag op weg met onze fraaie collectie wandtegels. Voor iedere toepassingen bieden wij betaalbare wandtegels in alle mogelijke vormen, kleuren en looks. Mat, glans, gerectificeerd of fraaie mozaïek tegels. We hebben ze allemaal voor u klaar staan. Wandtegels van hoge kwaliteit van de beste tegelfabrikanten wereldwijd.

Vloertegels in kasten, panelen en op grote vloervlakken

Naast wandtegels vindt je bij ons een grote en actuele collectie keramische vloertegels geschikt voor iedere ruimte in uw woning. We leveren ruim 1500 vloertegels in vele verschijningsvormen, kleuren  en dessins. Door de overzichtelijke opstellingen, grote wandpanelen en ladekasten krijgt u een goede indruk van de tegels door het grote oppervlakte waarop deze getoond worden.. Voor de perfecte vloertegel slaagt u bij ons altijd. Indien gewenst kunnen onze ervaren vakmensen ook de tegelvloer bij u leggen, eventueel in combinatie met vloerverwarming. Kom langs en samen bekijken wij de beste tegeloplossing voor uw woning.

Digitaal tegels bekijken en combineren

Op een groot 4k scherm in onze showroom kunt u digitaal al onze tegels bekijken en combineren in prachtige sfeerruimtes. Zo krijgt u samen met de echte tegel een goede indruk hoe de vloer of wand eruit komt te zien. Maak eenvoudig fraaie combinaties die je thuis nog eens terug kunt zien. Zo wordt het kiezen van de juiste tegel wel heel eenvoudig. 

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur