Showroom

In onze ruime showroom op 2 verdiepingen kun je rustig een grote collectie wand- en vloertegels bekijken. Ze staan overzichtelijk opgesteld in ruime tegelkasten en ladekasten. Je kunt de tegels veelal bekijken op een groot oppervlak, wat een betere indruk geeft dan een losse tegel.

Groot assortiment vloertegels

In onze showroom kunt u een grote en actuele collectie keramische vloertegels bekijken voor elke toepassing. We bieden ruim 1500 vloertegels in vele uitvoeringen, kleuren en formaten. Door de overzichtelijke opstellingen, grote wandpanelen en ladekasten krijgt u een goede indruk van de tegels. Ook hebben we grote vloervlakken gemaakt met tegels voor een goede indruk. Voor de perfecte vloertegel slaagt u bij ons altijd. Indien gewenst kunnen onze ervaren vakmensen ook de vloer maken, eventueel in combinatie met vloerverwarming. Kom langs en samen bekijken wij de beste tegeloplossing. 

Wandtegels in vele kleuren, formaten en uitvoeringen

Gaat je de wanden in de woning aanpakken? We helpen je graag op weg met onze fraaie collectie wandtegels. Voor iedere toepassingen bieden wij betaalbare wandtegels in alle mogelijke vormen, kleuren en looks. Mat, glans, gerectificeerd of fraaie mozaïek tegels. We hebben ze allemaal voor u klaar staan. Wandtegels van hoge kwaliteit van de beste tegelfabrikanten wereldwijd.

Digitaal tegels bekijken en combineren

Op een groot 4k scherm in onze showroom kunt u digitaal al onze tegels bekijken en combineren in prachtige sfeerruimtes. Zo krijgt u samen met de echte tegel een goede indruk hoe de vloer of wand eruit komt te zien. Maak eenvoudig fraaie combinaties die je thuis nog eens terug kunt zien. Zo wordt het kiezen van de juiste tegel wel heel eenvoudig.