-gratis opmeten en fotoservice-

Gratis opmeten in de regio

Indien u na aanschaf vabn de tegels deze ook door ons laat verwerken en plaatsen komen we vooraf bij u opmeten. Indien je door van Wezel ook de tegels laat verwerken komen we bij je langs om alles goed op te meten. We zien dan tevens of er bijzonderheden zijn waar we rekening mee moeten houden. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent en voorkomen we onaangename verassingen achteraf. 

Gratis fotoservice: vooraf tegels op een groot scherm bekijken in uw eigen woning!

Heeft u nogb geen idee welke tegels het beste passen in uw woning. Wij hebben hiervoor een oplossing! We maken een foto van de ruimte die u wilt betegelen. Wij bewerken de foto en na 3 werkdagen kunt u langskomen in onze showroom. Op een groot 4k scherm kunt u aan de slag om onze gehele collectie wand en vloertegels te bekijken in de eigen woning.  Je kunt ook wand en vloertegels met elkaar combineren of de wand kleuren. Zo zie je vooraf al het resultaat van de tegel passend bij je eigen interieur. Het maken en bewerken van de foto is geheel kosteloos. Ook dat is van Wezel tegelwerken. Advies en service waar je iets mee kunt. En helemaal van deze tijd!

Hier kun je een foto van je ruimte uploaden >

Gratis opmeten voorkomt verrassingen 

Indien je door van Wezel ook de tegels laat verwerken komen we bij u langs om alles goed in te meten. We zien dan tevens of er bijzonderheden zijn waar we rekening mee moeten houden. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent en voorkomen we onaangename verassingen achteraf. . 

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur