Fijne kleuren met de serie Lingotti

Gekleurde tegels zijn helemaal in. Ze geven je wand of vloer gelijk een frisse en vrolijke uitstraling. En je kunt helemaal zelf leuke combinaties maken die passen bij jouw stijl en inrichting van een ruimte. Op de achterwand in de keuken of een bijzonder accent in de woonkamer, je maakt het met de gekleurde tegels Lingotti. Kies uit 10 fijne en tijdloze kleuren en leg ze in een kleurrijk patroon. Combineer kleuren en creëer je eigen look op de wand met deze Italiaanse toptegels!

Zoals jij het wilt 

Fijn combineren met een ruim kleurenpallet van 10 kleuren. Of toch wat meer rust creëren met coh een kluer? Je kunt ze allemaal bij ons bekijken en  combineren. We helpen je graag op weg met leuke legpatronen en frisse kleurcombinaties. Het lukt altijd met de gekleurde tegels Lingotti. Exclusief verkrijgbaar bij van Wezel.

Combineer warme en diepe kleuren

Ga je voor een rustige en stijlvolle kleuren op de wand. Combineer dan de Denim, Azzurro en de Oltremare. Diepe en warme kleuren in een tijdloze visgraat en een dikke witte voeg. Zo komen de kleuren en het legpatroon nog beter tot haar recht. Succes verzekerd!

 

Met grijs lukt het altijd

Wil je de wand een rustige en neutrale look geven? Ga dan voor de kleur Grigio. Past altijd en je woonaccessoires komen nog meer tot leven. Of bijvoorbeeld een fraaie bos bloemen. Voor een prachtig een heel natuurlijke uitstraling.

Kom naar de showroom en bekijk de gekleurde tegels Lingotti

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een ruime collectie gekleurde en decoratieve tegels bekijken voor wand en vloer. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in iedere ruimte van de woning.  

Gekleurde tegels Lingotti

Bianco  
6×24,6 cm

Ghiaccio
6×24,6 cm

Gekleurde tegels Lingotti

Grigio
6×24,6 cm

Cipria  
6×24,6 cm

Gekleurde tegels Lingotti

Verdino
6×24,6 cm

Foresta
6×24,6 cm

Gekleurde tegels Lingotti

Terra  
6×24,6 cm

Azzurro
6×24,6 cm

Gekleurde tegels Lingotti

Denim
6×24,6 cm

Oltremare  
6×24,6 cm

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur