Rako Kaamos Outdoor

Rako Kaamos Outdoor is een keramische buitentegel met rustige en naturelle uitstraling. Deze staat prachtig op elke buitenvloer. Betrek je buitenruimte bij je woning en geniet nog meer van het buitenleven. De tegels zijn onderhoudsarm en oersterk. Vuil is eenvoudig te verwijderen en vlekken krijgen geen kans meer. De tegelserie bestaat uit 5 naturelle kleuren die bij elk buitenruimte passen en je tuinmeubels mooi tot hun recht latenkomen.  

Serie Kaamos

5 kleuren
1 formaat
2 cm dik
Vorstbestendig
Krasvast
Slijtvast
Ondoordringbaar voor vocht en vuil

Kleuren


Ivory
Beige
Grey
Beige-Grey
Black

Terras of balkon

 

De subtiele kleurschakering zijn smaakvol en het terras is zeer strak te leggen. Je balkon of terras is een plaatje met deze  Kaamos Outdoor tegelserie. Makkelijk te onderhouden en kras- en slijtvast.

 
 

Kom naar de showroom voor de buitentegel serie Kaamos Outdoor van Rako

In onze showroom in Ammerzoden kun je een mooie selectie van de Rako buitentegels bekijken. Zo krijg je een goed beeld van de tegels. De tegels zijn 2 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische buitentegels hebben wij ook een groot assortiment voor tegels in je woning die mooi aansluiten bij je buitenvloer. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de buitenruimte wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je tuin en woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in je tuin, op balkon of op het terras. 

Ivory, Beige, Beige-Grey, Grey & Black 60x60

Kaamos Ivory 60x60

Ivory
60x60x2

Kaamos Beige grey 60x60

Beige
60x60x2

Kaamos Beige 60x60

Beige-Grey
60x60x2

Kaamos Grey 60x60

Grey
60x60x2

Kaamos Black 60x60 Ivory

Black
60x60x2