Een heerlijke ruimte om in te leven.

We doen veel meer in onze keuken dan koken alleen. Lekker nog even natafelen, kletsen met vrienden en natuurlijk  werken en studeren aan de keukentafel. Maak van uw keuken dan ook een heerlijke ruimte om in te leven. Kom langs en vertel ons uw keukenplannen. Wij helpen u graag op weg met de juiste keuken tegels.

Oudhollands retro keukentegels

Retro is weer helemaal in. Geef daarom je keuken een stijlvolle retro-look met prachtige handvorm tegels. Combineer kleuren met fraaie dessins uit grootmoeders tijd of ga voor rustiek met grijstinten met een print. Samen met het juiste sanitair en accessoires maakt u de keuken compleet. 

Beton op de wand en hout op de vloer

Robuuste tegellooks maken het verschil in de keuken. Ga voor een betonlook tegels op de wand en geef karakter aan de keuken. En wil je echt iets bijzonders, overweeg eens een prachtige houtlook tegel op de keukenvloer. De tegel is niet van echt te onderscheiden. Combineer de warmte en sfeer van hout met het gemak van keramiek. En natuurlijk heel duurzaam, de bomen blijven overeind.

Stijlvol landelijk

Een grote leefkeuken met een landelijke sfeer? Onze robuuste en stijlvolle keuken tegels in grote maten combineer je naar wens met het keuken meubilair. Voor de achterwand en de vloer bieden wij geselecteerde combinaties.

Kom langs en bekijk de mooiste keuken tegels voor wand en vloer

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een zeer ruime collectie betonlook tegels bekijken voor de woning. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in de woning. Wil je alvast tegels uitzoeken en met elkaar combineren? Maak hier je eigen ontwerp en bekijk de vele inspiratiefoto’s om leuke ideeën op te doen.