Rako Rebel Outdoor

Rako Rebel Outdoor is een robuuste keramische buitentegel met smaakvolle kleurnuances. Je kunt de tegels naadloos laten overlopen vanuit je woonruimte. Ze zijn toepasbaar op je terras, looppad, patio, rondom je zwembad of op het balkon en geven je buitenruimte veel karakter. De tegelserie heeft een mooie matte, betonlook, uitstraling en is in drie kleuren beschikbaar. Kiezen voor Rako Rebel buitentegels is kiezen voor stijl duurzaamheid en gemak. 

Serie Rebel

3 kleuren

1 formaat

2 cm dik

Vorstbestendig

Kras- , slijt- en kleurvast

Ondoordringbaar voor vocht en vuil

Kleuren 

 
 
Beige
 
Grey
 
Dark Grey
  

Kom naar de showroom voor de buitentegel serie Rebel Outdoor van Rako

In onze showroom in Ammerzoden kun je een mooie selectie van de Rako buitentegels bekijken. Zo krijg je een goed beeld van de tegels. De tegels zijn 2 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische buitentegels hebben wij ook een groot assortiment voor tegels in je woning die mooi aansluiten bij je buitenvloer. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de buitenruimte wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je tuin en woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in je tuin, op balkon of op het terras. Je kunt hier de brochure bekijken van deze serie.

Rako Rebel Outdoor Beige, Grey & Dark Grey 60x60x2

Rako Rebel Outdoor Beige

Beige
60x60x2

Rako Rebel Outdoor Grey

Grey
60x60x2

Rako Rebel Outdoor Dark Grey

Dark Grey
60x60x2

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur