Leonardo tegels

Leonardo tegels onderscheiden zich door hun natuurlijke look en kwaliteit. De stoere series van het merk hebben ieder een eigen thema en sluiten allen aan bij de huidige trends en woonstijlen. De Leonardo tegels zijn allen gebaseerd op materialen uit de natuur en vormen een prachtige basis voor elk interieur. De hoogwaardige keramische tegels zijn door hun slijtweerstand ook geschikt voor een zakelijke omgeving. De natuurlijke kleuren en natuurgetrouwe look van de tegels passen in het hedendaagse interieur op alle wanden en vloeren. De series omvatten diverse uitvoeringen in vele formaten. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste series klaar staan. Kom langs en ervaar zelf deze stoere en prachtige tegelseries van Leonardo.

C-Mine

Leonardo C-Mine is een stoere betonlook tegelserie. De tegels in groot formaat geven een ruimte een prachtige industriële uitstraling. Mix de XL tegels met de mozaïek tegels voor nog meer flair. Het gemak van keramiek met de moderne uitstraling van beton. De serie C-Mine bestaat uit 4 natuurlijke kleuren in 7 formaten waaronder een XXL formaat van 120×120 maar ook mozaïek tegels. 

bekijk de serie >

Overcome

Leonardo Overcome is een robuuste terrazzo tegelserie. De tegels zijn er zowel in glossy als matte uitvoering. Met de de glossy tegelserie creëer je elegante vloeren en wanden. Wil je een industriële look dan heeft deze tegelserie stoere matte tegels met stukjes terrazzo erin verwerkt. Ga je voor een extra bijzondere vloer of wand dan kies je Overcome tegels met stoere letters of tegels met een straatsteen motief erin verwerkt. 

bekijk de serie >

Update

Leonardo Update is een prachtige natuursteenlook tegelserie. Met de nieuwste technieken zijn deze keramische tegels niet te onderscheiden van echt natuursteen. De tegels van  groot formaat hebben prachtige tekeningen die de verschillende lagen van natuursteen bijzonder mooi imiteren. Creëer een groots effect in je woonkamer, badkamer of keuken. Voor een zakelijke omgeving zijn deze tegels door hun slijtweerstand en stoere uitstraling ook uitermate geschikt. 

bekijk de serie >

Waterfront

Leonardo Waterfront is een stoere betonlook tegelserie. De vegen en kleurschakeringen in de matte tegel zijn bijzonder realistisch. Deze tegels zijn prachtig in een minimalistisch en modern interieur. Door de rustige kleuren en fraaie kleurnuances zijn ze tijdloos. Stoere wanden en vloeren met een ruige uitstraling voor de keuken, badkamer, woonkamer en hal. Een serie die ook zeer geschikt is voor een zakelijke omgeving, zeer slijtvast en stoer. 

bekijk de serie >

Kom naar de showroom voor de stoere series van Leonardo tegels

In onze showroom in Ammerzoden kun je een mooie selectie van Leonardo tegels bekijken voor toepasingen op de wand en vloer. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in iedere ruimte van de woning.  

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur