Leonardo tegels

Leonardo tegels onderscheiden zich door hun natuurlijke look en kwaliteit. De stoere series van het merk hebben ieder een eigen thema en sluiten allen aan bij de huidige trends en woonstijlen. De Leonardo tegels zijn allen gebaseerd op materialen uit de natuur en vormen een prachtige basis voor elk interieur. De hoogwaardige keramische tegels zijn door hun slijtweerstand ook geschikt voor een zakelijke omgeving. De natuurlijke kleuren en natuurgetrouwe look van de tegels passen in het hedendaagse interieur op alle wanden en vloeren. De series omvatten diverse uitvoeringen in vele formaten. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste series klaar staan. Kom langs en ervaar zelf deze stoere en prachtige tegelseries van Leonardo.

Leonardo

4 series
3 looks
7 formaten
wand en vloer
mozaïek
decors voor wand
XXL formaten

Looks

Beton
Natuursteen
Terrazzolook

Formaten 

60×60
80X80
100×100
120×120
20×120
30×120

Prachtige series

In onze showroom in Ammerzoden kun je een mooie selectie van Leonardo tegels bekijken voor toepasingen op de wand en vloer.

Leonardo collectie

Voor elke gewenste sfeer en uitstraling in huis is er wel een Leonardo serie welke aansluit bij uw wensen. Onder treft u een overzicht van alle series in de gevarieerde collectie top design van Italiaanse bodem.