Rako Saloon Outdoor

Deze houtlook Saloon Rebel Outdoor keramische buitentegel geeft sfeer aan je buitenruimte. Deze tegels zijn nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Elke tegel is uniek en heeft prachtige houtnerven wat een mooi geheel geeft. Keramiek is zeer duurzaam en vergt weinig onderhoud in tegenstelling tot hout. De 2 cm dikke keramische tegels gaan jarenlang mee en behouden hun kwaliteit. Door hun ruwe oppervlak zijn ze veilig, zelfs met nat weer. 

Serie Saloon

2 kleuren

1 formaat

2 cm dik

Vorstbestendig

Kras- , slijt- en kleurvast

Ondoordringbaar voor vocht en vuil

 

Kleuren 

 
 
Beige
 
Light Brown
 
  

Kom naar de showroom voor de buitentegel serie Saloon Outdoor van Rako

In onze showroom in Ammerzoden kun je een mooie selectie van de Rako buitentegels bekijken. Zo krijg je een goed beeld van de tegels. De tegels zijn 2 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische buitentegels hebben wij ook een groot assortiment voor tegels in je woning die mooi aansluiten bij je buitenvloer. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de buitenruimte wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je tuin en woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in je tuin, op balkon of op het terras. Je kunt hier de brochure bekijken van deze serie.

Rako Saloon Outdoor Beige & Light Brown 60x60x2

Rako Saloon Outdoor Beige

Beige
60x60x2

Rako Saloon Outdoor brown

Light Brown
60x60x2

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur