Serenissima Metropolis

Serenissima Metropolis is gebaseerd op de look en feel van beton. Geglazuurde porseleintegels zorgen voor een functionele en esthetisch hoogwaardige tegelvloer die aansluit met de hedendaagse architectuur. De toplaag vertoont een grote verscheidenheid aan fijne texturen. Door de grote formaten is Metropolis in feite de perfecte collectie om te gebruiken in alle ruimtes van het huis en door de hoge slijtvastheid is de serie ook geschikt voor zakelijke toepassingen.

METROPOLIS

 3 kleuren

4 formaten

1 mozaïek

KLEUREN

.

Grey

Sand

Titan

FORMATEN

De serie bestaat uit 4 formaten, waarvan 3 grootformaten:

60×60

40×80

80×80

UITVOERING

Mat 

Mozaïek

DIKTE

10 mm

VORMEN

 

Rechthoek

Vierkant

Mozaïek

Kom naar de showroom voor de prachtige serie Serenissima Metropolis

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak de keramische design tegels uit de serie Serenissima Metropolis bekijken. We hebben naast deze fraaie collectie nog veel meer prachtige keramische tegels klaar staan in onze vernieuwde showroom. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen voor een snelle en professionele verwerking van tegels in iedere ruimte van de woning. Je kunt hier de brochure bekijken van deze serie.

3 kleuren in 3 grootformaten 60×60, 40×80 en 80×80 cm

Serenissima Metropolis

Grey

Serenissima Metropolis

Sand

Serenissima Metropolis

Titan

Mozaïek 30×30 cm

Serenissima Metropolis

Mosaico Metro Grey
3×3

Mosaico Metro Sand
3×3

Mosaico Metro Titan
3×3

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur