Fraaie zeshoeken op de vloer of wand met hexagon tegels Nomade

De serie Nomade bestaat uit 8 warme basiskleuren. De tegels zijn zeshoekig van vorm en lijken verouderd door de subtiel afgesleten randjes. De tegels zijn geglazuurd en dus eenvoudig te onderhouden. Je kunt ze in iedere ruimte gebruiken zijn prima te combineren met de bijpassende serie Souk.  

Hip en praktisch 

Met kleine zeshoeken op de vloer maak je iets speciaals van iedere ruimte in de woning. Door de genuanceerde tintverschillen wordt de vloer een levendig geheel. De tegels zijn eenvoudig schoon te maken en goed bestand tegen vuil en vocht. 

Combineer kleuren en vormen

De warme kleuren uit de serie Nomade en Souk laten zich perfect met elkaar combineren. Je kunt de zeshoeken zowel op de wand als op de vloer gebruiken. Ga voor leuke en frisse combinaties met geef kleur aan de ruimte.

 

Mag het een tikkie anders?

Wil je net even wat anders dan in je badkamer? Ga dan aan de slag met je ideeën en combineer de zeshoeken op de wand met oud gemaakte siersteen. Of een bijzondere wand met Souk tegeltjes op de wand en een hexagon Black tegel op de vloer. Zoveel mogelijkheden, welke past bij jouw? 

Kom naar de showroom en bekijk de hexagon tegels Nomade

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een ruime collectie gekleurde en decoratieve tegels bekijken voor wand en vloer. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in iedere ruimte van de woning.  

Hexagon tegels Nomade

Pearl 
13×13 cm

Hexagon tegels Nomade

Bone I 
13×13 cm

Hexagon tegels Nomade

Aqua
13×13 cm

Hexagon tegels Nomade

Ocre 
13×13 cm

Grey 
13×13 cm

Turquesa 
13×13 cm

Blue
13×13 cm

Black
13×13 cm