Ga voor groot met XXL tegels

Tegels worden gevarieerder maar ook steeds groter. Grote tegels zijn momenteel de trend en geven je woning een ruimtelijke en open aangezicht.  De meeste XXL tegels hebben een afwisselend dessin in modern kleuren. Door het formaat zijn de tegels prima te combineren met kleinere formaten voor een bijzonder legpatroon in je kamer.

XXL tegels

XXL is ook echt XXL. We hebben een ruime collectie prachtige tegels in de grootformaten 80×80, 90×90, 100×100 en 120 x 120 cm. Maar ook rechthoeken van 60×90, 60×120 en 45×90 cm. 

In vele kleuren & looks

Grote tegels zijn in steeds meer kleuren en tinten beschikbaar. Kom eens langs in onze showroom om de gevarieerde collectie XXL tegels te bekijken. 
Van beige tot antraciet, van betonlook tot natuursteen look. Bij ons vindt u altijd de juiste tegel. Smaken verschillen tenslotte.

Combineer vloer en wand

Grote tegels zijn ook bijzonder mooi op de wand. Er zijn weinig voegen zichtbaar en de tegels geven een unieke uitstraling aan je kamer. Helemaal als je deze combineert met grote tegels in bijpassende kleur op de vloer. 

Laat je inspireren door XXL tegels

[rev_slider alias=”xxl-licht”][/rev_slider]

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste XXL tegelcollectie

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een zeer ruime collectie XXL tegels bekijken voor de woning. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning.

Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in de woning.  Wil je alvast tegels uitzoeken en met elkaar combineren? Maak hier je eigen ontwerp en bekijk de vele inspiratiefoto’s om leuke ideeën op te doen.

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur