Chique en stijlvol met natuursteen look

Met natuursteen look tegels geef je een luxe uitstraling aan je woning. Een natuursteen look tegel is niet van echt te onderscheiden en is beschikbaar in vele uitvoeringen en kleuren. Hoogwaardige keramische tegels bieden meer voordelen dan echt natuursteen in aanschaf, reiniging en onderhoud.

Licht met marmer

Een natuursteen look tegel is niet van echt te onderscheiden.  Gebruik ze op de vloer of op de wand. Met een groot formaat tegel geef je de kamer een bijzondere en natuurlijke uitstraling. En ook licht en ruimtelijk met bijvoorbeeld een witte marmer look tegel.

Leisteen variatie

De leisteen look is een keramische tegel met reliëf in de toplaag van de tegel. Zo ziet de tegel er niet alleen uit als natuursteen, maar voelt ook exact hetzelfde aan. Alle tegels hebben een ander patroon en kleurschakering waardoor er een heel natuurlijk geheel ontstaat. Helemaal als je met verschillende maten werkt.

Robuust als graniet

Onze collectie omvat een ruim assortiment natuursteen look tegels. Van iedere natuursteen  soort hebben we meerdere tegels voor je staan zoals bijvoorbeeld graniet. Gevarieerde tegels in diverse kleuren en formaten geven een luxe en robuuste uitstraling aan je kamer. 

Laat je inspireren door natuursteen look tegels

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste collectie natuursteen look tegels

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een zeer ruime collectie natuursteen look tegels bekijken voor je woning. Wellicht heb je al leuke ideeën of schetsen gemaakt. Neem ze mee en samen bekijken we de beste natuursteen look tegeloplossing.

Oakwood 30 x 120

Oakwood 30 x 120

Oakwood 30 x 120

Oakwood 30 x 120

Oakwood 30 x 120

Oakwood 30 x 120

Uniek in de regio!

Bekijk onze collectie tegels in uw eigen woning

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Heb je nog niet precies een beeld wat je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol woonstijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur

Sluit Menu