Metaallook tegels: elegant en heel bijzonder

Wat er allemaal mogelijk is met keramiek bewijst onze collecte metaallook tegels. Bijzondere tegels met een toplaag in diverse metaalsoorten. Ze zijn verkrijgbaar met een gladde toplaag of met een subtiel decor. Kom ze bekijken in onze showroom en laat je verassen door deze fraaie nieuwe colectie.

Prachtig decoratief 

Slanke tegels in een fijne mix met prachtige decoren. De tegels hebben de luxe uitstraling van waardevolle metalen als koper en platinum. De tegels zijn in twee maten verkrijgbaar, 10×20 en 10×40 cm. Geef je een wand of gedeelte van de wand een extra accent en bijzondere uitstraling met metaallook.

Welke metaallook past bij jouw?

De serie bestaat uit 3 metaallooks. Wij vinden platinum erg mooi. De 6 verschillende decoren zorgen voor een gevarieerd geheel. Stijlvol en eigentijds. Leuk boven de aanrecht of als decoratieve wand in de badkamer. 

 

Graffiti Black

Met de serie Nero voeg je in een klap klasse toe aan een ruimte. Chique, maar zeker niet potsierlijk. Een de neutrale zwarte tinten laten zich prima combineren met iedere kleur. Ga er maar eens goed voor zitten en mix jouw stijl op de wand met metaallook tegels van van Wezel.

Kom naar de showroom en bekijk de bijzondere collectie metaallook tegels

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een ruime collectie gekleurde en decoratieve tegels bekijken voor wand en vloer. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in iedere ruimte van de woning.  

Metaallook tegels

Platinum
10×40 cm

Metaallook tegels

Copper
10×40 cm

Black
10×40 cm

Metaallook tegels

Decoro carving Platinum
10×40 cm

Decoro carving Copper
10×40 cm

Decoro carving Black
10×40 cm

Metaallook tegels

Decoro carving Platinum mix

Metaallook tegels

Decoro carving Copper mix

Decoro carving Black mix

Platinum 
10×20 cm

Copper
10×20 cm

Nero
10×20 cm

Graffiti Platinum
10×20 cm

Graffiti Copper 
10×20 cm

Metaallook tegels

Graffiti Black
10×20 cm

Graffiti Platinum mix

Metaallook tegels

Graffiti Copper mix

Graffiti Black mix

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur