Metaallook tegels: elegant en heel bijzonder

Wat er allemaal mogelijk is met keramiek bewijst onze collecte metaallook tegels. Bijzondere tegels met een toplaag in diverse metaalsoorten. Ze zijn verkrijgbaar met een gladde toplaag of met een subtiel decor. Kom ze bekijken in onze showroom en laat je verassen door deze fraaie nieuwe colectie.

Prachtig decoratief 

Slanke tegels in een fijne mix met prachtige decoren. De tegels hebben de luxe uitstraling van waardevolle metalen als koper en platinum. De tegels zijn in twee maten verkrijgbaar, 10×20 en 10×40 cm. Geef je een wand of gedeelte van de wand een extra accent en bijzondere uitstraling met metaallook.

Welke metaallook past bij jouw?

Een metaallook tegel is geschikt voor alle ruimtes in het huis. De tegels zijn ook prima te combineren met andere tegellooks. Ga er maar eens goed voor zitten en mix jouw stijl op de wand met metaallook tegels van van Wezel.

Eyecatcher in de ruimte

Metaallook tegels geven de ruimte een eigentijdse en stoere uitstraling. De tegels kunnen worden ingedeeld in twee varianten: een tegel in metaal kleuren met subtiele texturen en de look van een metalen oppervlakte. De kenmerkende oxidatie patronen en kleurnuances zorgen voor een geweldige uitstraling op de vloer of wand.

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste metallook tegelcollectie

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een zeer ruime collectie metaallook tegels bekijken voor de woning. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in de woning. Wil je alvast tegels uitzoeken en met elkaar combineren? Maak hier je eigen ontwerp en bekijk de vele inspiratiefoto’s om leuke ideeën op te doen.

Platinum
10×40 cm

Copper
10×40 cm

Black
10×40 cm

Decoro carving Platinum
10×40 cm

Decoro carving Copper
10×40 cm

Decoro carving Black
10×40 cm

Sabbia
60×120 cm

Verderame
60×120 cm

Peltro
60×120 cm

Pearl
60×60 cm

Rust
60×60 cm

Dark
60×60 cm

Bekijk onze metaallook tegelseries

ABK Imoker Interno 9 >

Douglas & Jones Metals >

Serenissima Costruire >

Serenissima Studio 50 >