Met betonlook tegels lukt het altijd

Een bijzondere serie uit onze collectie zijn de betonlook tegels. Geraffineerde dessins, prachtige kleurschakeringen vormen de basis van uw kamer. De beton grijstinten passen werkelijk bij ieder interieur en geven de vloer of wand een strakke en robuuste uitstraling.

Betonlook verveelt nooit

Als je kiest voor een fraaie betonlook tegel geef je jouw woning een perfecte basis voor nu en later als je nog eens wilt  veranderen van meubilair of een nieuwe kleur op de wand. De universele betonlook tegel past bij ieder inrichting en verveelt nooit. 

Mix en Match 

Door het neutrale kleuren laten betonlook tegels zich eenvoudig combineren met andere tegellooks zoals metaal. Varieer met verschillende tegelformaten of mozaïek tegels voor een uniek en stijlvol effect in je kamer.

Industrieel

Met een betonlook tegel kies je het gemak van keramiek en een hippe industriele look en feel. Helemaal als je de wand bekleedt met een baksteen look tegel. Ga voor variatie, ga voor betonlook.

Laat je inspireren door betonlook tegels

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste betonlook tegelcollectie

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een zeer ruime collectie betonlook tegels bekijken. Wellicht heb je al leuke ideeën of schetsen gemaakt. Neem ze mee en samen bekijken we de beste betonlook tegeloplossing voor je woning.

Uniek in de regio!

Bekijk onze collectie tegels in uw eigen woning

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur