Geef kleur aan je woning met tegels

Met kleuren kun je onbeperkt combineren en speelse effecten creëren. Van een frisse look in je badkamer tot een mediterrane sfeer met gekleurde handvorm tegels. Geef je fantasie een boost en combineer naar hartenlust. Je maakt het helemaal met onze collectie kleurrijke tegels en mozaïek. 

Kleur in huis

Werken met kleur kan in iedere kamer van de woning. Badkamer, keuken of de woonkamer. Met gekleurde tegels maak je bijzondere patronen en motieven en creëer je de juiste sfeer die bij je past.

Jouw kleur, jouw stijl

Hou je van modern en strak of heb je liever een oosters tintje op de wand. Met tegels leg je de basis voor ieder interieur en stijl. Kom langs in onze showroom en maak de leukste combinaties met wand- en vloertegels. We helpen u graag verder met leuke voorbeelden en ideeën.

Retro of vintage?

Het is weer helemaal in om te werken met een Oudhollandse retro tegel op de achterwand van je keuken. Of zelf een prachtige vintage vloer samen te stellen met diverse kleuren en motieven. Wat je ook mooi vindt, je maakt het met kleuren tegels. Kom langs en laat je verrassen door onze kleurrijke collectie.

Laat je inspireren door kleurrijke tegels

[rev_slider alias=”kleurrijk-menu-1″][/rev_slider]

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste kleurrijke tegelcollectie

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een zeer ruime collectie gekleurde tegels bekijken voor de woning. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning.

Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in de woning.  Wil je alvast tegels uitzoeken en met elkaar combineren? Maak hier je eigen ontwerp en bekijk de vele inspiratiefoto’s om leuke ideeën op te doen.

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur