De charme van hout en het gemak van keramiek

Een prachtige houten plankenvloer maakt je woning helemaal af. Maar dan wel met keramische houtlook tegels. Zo profiteer je van alle voordelen van keramiek en creëer je tegelijkertijd een warme en natuurlijke uitstraling. En heel goed toe te passen in de badkamer en in de keuken. Vocht en vlekken krijgen tenslotte geen kans.

Houtlook licht

Kies voor een licht houtsoort look om een frisse en stijlvolle sfeer te maken in je woonkamer of badkamer. Douchen op hout! De houttegels zijn zo echte, dat ze niet van echte te onderscheiden zijn. Je voelt het reliëf en de verschillende patronen geven een natuurlijke uitstraling.

Speel met kleur en patroon

Maak een oude houtenvloer met afgebladderde verf of ga voor een hippe visgraat. Je kunt onbeperkt combineren met onze uitgebreide collectie houtlook tegels. Houtlook tegels zijn beschikbaar in vele maten, uitvoeringen en houtlooks.

Warm en donker

Wil je een rustieke en warme uitstraling in je woonkamer. Kies dan voor een donkere houttint en combineer dit met frisse kleuren op de wand. De vloer is eenvoudig te onderhouden en de tegels zijn ideaal om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel, stijlvol en duurzaam

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste houtlook tegelcollectie

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een zeer ruime collectie houtlook tegels bekijken voor de woning. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning.

Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in de woning.  Wil je alvast tegels uitzoeken en met elkaar combineren? Maak hier je eigen ontwerp en bekijk de vele inspiratiefoto’s om leuke ideeën op te doen.

houtlook tegels

Houtlook planktegel 20×120

houtlook tegels

Houtlook planktegel 20×120

houtlook tegels

Houtlook planktegel 20×120

houtlook tegels

Houtlook planktegel 10×70

Houtlook planktegel 15×90

Houtlook planktegel 30×120

Bekijk onze houtlook tegelseries

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur