De perfect basis met betonlook tegels

Werken met betonlook tegels is kiezen voor een robuuste en neutrale uitstraling die altijd past bij uw interieur. De rustieke kleuren en verfijnde texturen laten zich prima combineren bij vele woonstijlen. Geraffineerde dessins, prachtige kleurschakeringen vormen de basis overal in huis. Mooi op de vloer, maar ook zeker een aanwinst op de wand. De tegels zijn in vele formaten, kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. En voor een decoratief effect op de wand zijn er in veel series bijpassende mozaïeken en ander decortegels verkrijgbaar in de tegelseries. We bieden een ruime collectie betonlook tegels van gerenommeerde merken. Prachtig design tegels in vele grijstinten, maar ook in beige, bruin en antraciet. Kom ze bekijken in onze overzichtelijke showroom.  

Betonlook verveelt nooit

Als je kiest voor een fraaie betonlook tegel geef je jouw woning een perfecte basis voor nu en later als je nog eens wilt  veranderen van meubilair of een nieuwe kleur op de wand. Een betonlook tegel past bij ieder inrichting en verveelt nooit. 

Mix en Match 

Door het neutrale kleuren laten betonlook tegels zich eenvoudig combineren met andere tegellooks zoals metaal. Varieer met verschillende tegelformaten of mozaïek tegels voor een uniek en stijlvol effect in je kamer.

Industrieel

Met een betonlook tegel kies je het gemak van keramiek en een hippe industriele look en feel. Helemaal als je de wand bekleedt met een baksteen look tegel. Ga voor variatie, ga voor betonlook.

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste betonlook tegelcollectie

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een zeer ruime collectie betonlook tegels bekijken voor de woning. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in de woning. Wil je alvast tegels uitzoeken en met elkaar combineren? Maak hier je eigen ontwerp en bekijk de vele inspiratiefoto’s om leuke ideeën op te doen.

Betonlook beige 60×60 

Betonlook grijs 60×60

Betonlook bruin 60×60

Betonlook bruin 30×60

Betonlook antraciet 45×90

Betonlook XXL 60×120

Bekijk onze betonlook tegelseries