Met betonlook tegels lukt het altijd

Een bijzondere serie uit onze collectie zijn de betonlook tegels. Geraffineerde dessins, prachtige kleurschakeringen vormen de basis van uw kamer. De beton grijstinten passen werkelijk bij ieder interieur en geven de vloer of wand een strakke en robuuste uitstraling.

Betonlook verveelt nooit

Als je kiest voor een fraaie betonlook tegel geef je jouw woning een perfecte basis voor nu en later als je nog eens wilt  veranderen van meubilair of een nieuwe kleur op de wand. De universele betonlook tegel past bij ieder inrichting en verveelt nooit. 

Mix en Match 

Door het neutrale kleuren laten betonlook tegels zich eenvoudig combineren met andere tegellooks zoals metaal. Varieer met verschillende tegelformaten of mozaïek tegels voor een uniek en stijlvol effect in je kamer.

Industrieel

Met een betonlook tegel kies je het gemak van keramiek en een hippe industriele look en feel. Helemaal als je de wand bekleedt met een baksteen look tegel. Ga voor variatie, ga voor betonlook.

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste betonlook tegelcollectie

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een zeer ruime collectie betonlook tegels bekijken voor de woning. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning.

Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in de woning.  Wil je alvast tegels uitzoeken en met elkaar combineren? Maak hier je eigen ontwerp en bekijk de vele inspiratiefoto’s om leuke ideeën op te doen.

Bekijk onze betonlook tegelseries