Maak het met tegels in je slaapkamer 

Tegels zijn heel praktisch voor gebruik in de slaapkamer. En natuurlijk mooi om te zien. Met keramische tegels kun je iedere sfeer maken in je slaapkamer. Lekker licht en ruimtelijk met grote betonlook tegels of juist warm en knus met een fraaie houtlook tegel. Wat je ook mooi vindt, je maakt het met tegels.

Slapen op hout

Met houten keramische tegels geeft je de slaapkamer een warme en natuurlijke uitstraling. De tegels zijn niet van echt te onderscheiden en zijn in vele houtlooks, kleuren en plankformaten te bezichtigen in ons uitgebreide houtlook collectie. 

Relaxen in stijl

Geef je slaapkamer een luxe uitstraling met licht en grote tegels met een geraffineerd dessin of patroon. Combineer met een bijpassende wandtegel en maak een prachtig geheel van de slaapkamer.

Natuurlijk rusten 

U vindt bij ons een ruimte collectie keramische tegels met een perfecte natuursteen look. Marmer, graniet of leisteen, we hebben ze allemaal in huis. Combineer de gemakken van keramiek met de look van  natuursteen. De tegels zijn niet van echt te onderscheiden.

Laat je inspireren door tegels voor je slaapkamer

Kom naar de showroom en bekijk wand- en vloertegels voor de slaapkamer

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een zeer ruime collectie tegels bekijken voor de slaapkamer. Wellicht heb je al leuke ideeën of schetsen gemaakt voor je ideale slaapkamer. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je slaapkamer.

Uniek in de regio!

Bekijk onze collectie tegels in uw eigen woning

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur