-Inmeten en fotoservice-

Bekijk tegels digitaal in uw eigen woning

Met onze Tegelviewer kunnen wij tegels digitaal tonen in je eigen woning! Zo kun je vooraf al het resultaat zien en maak je de beste keuze bij je interieur. Je kunt ook de wand in de ruimte kleuren of betegelen en combineren met een passende vloertegel. Uniek in de regio ! 

Gratis foto-service

Indien u binnen een straal van 35 kilometer van onze showroom woont komen wij bij je langs om enkele professionele foto’s te maken van de ruimte die u wilt betegelen. Wij bewerken de foto en na 3 werkdagen kunt u langskomen in onze showroom. Op een groot 4k scherm kunt u aan de slag om tegels te bekijken in de eigen kamer.  Je kunt ook wand en vloertegels met elkaar combineren of de wand kleuren. Zo zie je vooraf al het resultaat van de tegel passend bij je interieur. Het maken en bewerken van de foto is geheel kosteloos. Ook dat is van Wezel tegelwerken. Advies en service waar je iets mee kunt.

Inmeten voorkomt verrassingen 

Indien je door van Wezel ook de tegels laat verwerken komen we bij u langs om alles goed in te meten. We zien dan tevens of er bijzonderheden zijn waar we rekening mee moeten houden. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent en voorkomen we onaangename verassingen achteraf. 

Uniek in de regio!

Bekijk onze collectie tegels in uw eigen woning

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur