Elegant en stijlvol met natuursteenlook tegels

Met natuursteen creëer je een elegante en natuurlijke uitstraling overal  in huis. Maar dan wel met keramische natuursteenlook tegels. De hoogwaardige tegels zijn werkelijk niet van echt gesteente te onderscheiden en je profiteert van het gemakt van keramiek. Geen gedoe met onderhoud, vocht en vuil. De tegels zijn goedkoper dan echt natuursteen en duurzaam in productie. We bieden een ruime collectie natuursteen look tegels met vele gesteenten feilloos nagebootst.  Marmer, leisteen, kalksteen, terrazzo en veel meer. We hebbe ze allemaal in huis. Kom langs en laat u verrassen door stijlvolle tegels in vele kleuren, formaten en uitvoeringen.

Elegant met marmer

Met een natuursteenlook vorm je een elegantie en tijdloze basis voor de ruimte. Gebruik ze op de vloer of wand. Met een groot formaat tegel creëer een natuurlijke uitstraling. Maar ook licht en ruimtelijk met bijvoorbeeld een witte marmerlook tegel.

Leisteen variaties

De leisteenlook is een keramische tegel met reliëf in de toplaag van de tegel. Zo ziet de tegel er niet alleen uit als natuursteen, maar voelt ook exact hetzelfde aan. Alle tegels hebben een ander patroon en kleurschakering waardoor er een heel natuurlijk geheel ontstaat. Helemaal als je met verschillende maten werkt.

Robuust met natuursteen

Onze tegelcollectie omvat een ruim assortiment natuursteenlook tegels. Van elke soort natuursteen hebben we meerdere tegelseries voor je klaar staan in onze showroom. Gevarieerde tegels met subtiele texturen en verfijnde kleurnuances in diverse kleuren en formaten.

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste natuursteenlook tegelcollectie

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een zeer ruime collectie betonlook tegels bekijken voor de woning. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in de woning. Wil je alvast tegels uitzoeken en met elkaar combineren? Maak hier je eigen ontwerp en bekijk de vele inspiratiefoto’s om leuke ideeën op te doen.

Natuursteen beige 60×60

Leisteenlook grijs 60×60

Natuursteen grijs 60×60

Marmerlook wit 60×60

Natuursteen beige 60×60

Natuursteen bruin 60×60

Bekijk onze natuursteenlook tegelseries