Chique en stijlvol met natuursteenlook

Met natuursteen geef je een luxe uitstraling aan je woning. Keramische natuursteenlook tegels zijn niet van echt te onderscheiden en zijn beschikbaar in vele uitvoeringen en kleuren. Hoogwaardige keramische tegels bieden meer voordelen dan echt natuursteen in aanschaf, reiniging en onderhoud.

Licht met marmer

Met een natuursteenlook vorm je een mooie basis voor je interieur. Gebruik ze op de vloer of wand. Met een groot formaat tegel geef je de kamer een bijzondere en natuurlijke uitstraling. Maar ook licht en ruimtelijk met bijvoorbeeld een witte marmerlook tegel.

Leisteen variatie

De leisteenlook is een keramische tegel met reliëf in de toplaag van de tegel. Zo ziet de tegel er niet alleen uit als natuursteen, maar voelt ook exact hetzelfde aan. Alle tegels hebben een ander patroon en kleurschakering waardoor er een heel natuurlijk geheel ontstaat. Helemaal als je met verschillende maten werkt.

Robuust als graniet

Onze collectie omvat een ruim assortiment natuursteenlook tegels. Van iedere natuursteen  soort hebben we meerdere tegels voor je staan zoals bijvoorbeeld graniet. Gevarieerde tegels in diverse kleuren en formaten geven een luxe en robuuste uitstraling aan je kamer. 

Laat je inspireren door natuursteenlook tegels

[rev_slider alias=”natuursteen-licht”][/rev_slider]

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste collectie natuursteenlook tegels

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een zeer ruime collectie keramische natuursteenlook tegels bekijken voor de woning. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning.

Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in de woning.  Wil je alvast tegels uitzoeken en met elkaar combineren? Maak hier je eigen ontwerp en bekijk de vele inspiratiefoto’s om leuke ideeën op te doen.

Bekijk onze natuursteenlook tegelseries

Uniek in de regio

Bekijk onze collectie tegels digitaal in uw eigen woning!

In onze showroom hebben wij een groot scherm waar je al onze tegels digitaal kunt bekijken en combineren. Zo krijg je een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. Je kunt ook wanden kleuren en een ontwerp maken die je thuis nog eens rustig kunt bekijken. Weet je nog niet exact welke tegel je wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol stijlen en ideeën.

Combineer de mooiste tegels in sfeervolle ruimtes in diverse woonstijlen

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!

UPLOAD JE EIGEN WONING

Upload een foto van je kamer en combineer tegels digitaal in je woning. Bekijk het resultaat in onze showroom en maak de beste tegelkeuze bij je interieur