Elegant en stijlvol met marmerlook tegels

Met marmer creëer je een elegante en natuurlijke uitstraling overal  in huis. Maar dan wel met keramische marmerlook tegels. De hoogwaardige tegels zijn werkelijk niet van echt gesteente te onderscheiden en je profiteert van het gemakt van keramiek. Geen gedoe met onderhoud, vocht en vuil. De tegels zijn goedkoper dan echt marmer en duurzaam in productie. We bieden een ruime collectie marmerlook tegels. Kom langs en laat u verrassen door stijlvolle tegels in vele kleuren, formaten en uitvoeringen.

Elegant met marmer

Met een marmerlook vorm je een elegantie en tijdloze basis voor de ruimte. Gebruik ze op de vloer of wand. Met een groot formaat tegel creëer een natuurlijke uitstraling. Maar ook licht en ruimtelijk met bijvoorbeeld een witte marmerlook tegel.

Robuust met marmer

Onze tegelcollectie omvat een ruim assortiment marmerlook tegels. Van elke soort marmer hebben we meerdere tegelseries voor je klaar staan in onze showroom. Gevarieerde tegels met subtiele texturen en verfijnde kleurnuances in diverse kleuren en formaten.

Mat of glans

Marmerlook tegels zijn verkrijgbar in een matte of glanzende uitvoering. We vinden beide uitvoeringen bijzonder mooi. De matte uitvoering is iets meer ingetogen. De glans tegels zorgen voor een meer luxe uitstraling.   

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste marmerlook tegelcollectie

In onze showroom in Ammerzoden kun je op het gemak een zeer ruime collectie marmerlook tegels bekijken voor de woning. Wellicht heb je zelf al ideeën of schetsen hoe je de kamer wilt inrichten. Neem ze mee en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor je woning. Naast het leveren van tegels hebben wij ook eigen tegelzetters in dienst. Ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de tegels snel en met de grootste zorg worden verwerkt in de woning. Wil je alvast tegels uitzoeken en met elkaar combineren? Maak hier je eigen ontwerp en bekijk de vele inspiratiefoto’s om leuke ideeën op te doen.

Marmer Wit 60×60

Marmer Wit 60×60

Marmer Wit 60×60

Marmer Symphonie Mat
120×120

Marmer Jasper Rouge Mat
120×120

Marmer Ombre Caravage Mat
120×120

Bekijk onze marmerlook tegelseries